TOMISLAV PANCIROV
TREND REPORT

Bijela, zelena i upečatljivi nakit: Ovo su trendovi za proljeće i ljeto iz Skandinavije

Na snimanju u povodu 30. rođendana Glorije zvijezde su ekskluzivno nosile novitete iz kolekcija skandinavskih brendova.

Na snimanju u povodu 30. rođendana Glorije zvijezde su ekskluzivno nosile novitete iz kolekcija skandinavskih brendova.

Okupiti trideset zvijezda različitih profila na istome mjestu u isto vrijeme, težak je posao. One su, naime, zbog posla neprestano u pokretu, na putovanjima diljem Hrvatske i inozemstva, a imaju i privatne obveze i planove. No, kad je u pitanju snimanje za Gloriju, life style magazin koji ih je predano pratio tijekom tri dekade svog postojanja, svi su se rado odazvali - usprkos činjenici što je snimanje bilo zakazano u nedjelju, u zagrebačkom showroomu Trika, te u trattoriji Canzona. Dobrog raspoloženja nije nedostajalo jer su to osobe koje se znaju i surađuju već godinama, a neki se nisu dugo vidjeli, pa je to bila prigoda za nadoknadu propuštenog. Cijelu priču su estetski popratile i zaokružile kreacije iz zagrebačkog Garderoba Concept Storea, a zvijezde su ekskluzivno nosile novitete - odjeću i modne dodatke iz kolekcija skandinavskih brendova za ovo proljeće i ljeto koje još ni nisu u prodaji u trgovini u Martićevoj ulici. Stoga je ovo snimanje bila prilika i da se predstave trendovi za nadolazeću sezonu.

TREND: BIJELO

Ta akromatska boja već je neko vrijeme prisutna u dizajnerskim kolekcijama, no ove se sezone širi na poslovnu, svečanu i ležernu garderobu. Splitska pjevačica Jelena Rozga odabrala je svilenkasto odijelo By Malene Birger koje je kompletirano naušnicama brenda Cornelia Webb. Vanna je nosila haljinu Baum und Pferdgarten koja je, kao i odijelo, prikladna za dnevne i večernje prilike. Ljepotu bijele košulje predstavile su pak voditeljica Jelena Glišić u Gannijevom modelu te influencerica Ivana Pirizović u modelu By Malene Birger.

image

Jelena Rozga

TOMISLAV PANCIROV
image

Vanna, Jelena Glišić i Ivana Pirizović

TOMISLAV PANCIROV

TREND: ZELENO

Svježa i otmjena, zelena je hit proljetne sezone. Premda pristaje i plavušama, najbolje se ističe na brinetama i riđokosima, pa su haljine te nijanse nosile Nina Violić i Ljupka Gojić. Glumica rođena u Rijeci odjenula je dugačku haljinu Baum und Pferdgarten prošaranu jarkozelenom, ljubičastom i crnom, a zagrebačka poduzetnica te bivši svjetski top-model odabrala je model brenda Rodebjer pastelno zelenih nijansi s ombre efektom.

image

Nina Violić i Ljupka Gojić Mikić

TOMISLAV PANCIROV

TREND: OGRLICA LANAC

Umjesto niza tankih lančića, ove će se sezone nositi jedan, ali vizualno atraktivan komad: ogrlica u obliku lanca. Voditeljica Mia Kovačić imala je upečatljivu ogrlicu Rodebjer od krupnih metalnih karika, idealnu za svečane i večernje prigode. Influencerica i poduzetnica Dora Martinović je pak odabrala elegantni lanac LIE STUDIO koji je kombinirala s poslovnim sakoom By Malene Birger, a pjevačica Miach ogrlicu istog brenda nosila je uz prsluk od ležerne tkanine nalik na denim brenda Baum und Pferdgarten.

image

Dora Martinović, Mia Kovačić i Miach

TOMISLAV PANCIROV
Linker
26. travanj 2024 05:45