Dame u crvenom

Boja s kojom nema greške: Dvije glumice potpuno su dominirale crvenim tepihom u Cannesu

Glumice s holivudske A-liste outfitima su zasjenile sve ostale uzvanike - vatrena crvena pokazala se kao pun pogodak.

Tko želi ostaviti utisak, neka posegne za crvenom modnom kombinacijom. Na Filmskom festivalu u Cannesu na kartu vatrene crvene koja se nosi od glave do pete zaigrale su glumice Natalie Portman i Jennifer Lawrence.

Portman je stigla na francusku rivijeri i vjerna je luskuznoj kući Dior - nakon glamuroznih kreacija, na fotografiranju je nosila Diorov komplet koji se sastoji od mini haljine s remenom i laganim volanima, koja odaje čast nasljeđu modne kuće Dior. Stilizirala je haljinu uz crveni sako iste nijanse te sandale s tankim remenčićima, a uz boju outfita uskladila je čak i pedikuru. Crne sunčane naočale zaokružile su ovaj elegantni look u stilu Diora. Haljina koju je nosila dostupna je na web shopu Diora, a njezina cijena iznosi visokih 3500 eura.

image

Natalie Portman

VALERY HACHE AFP

I Jennifer Lawrence je Dior djevojka i ljubiteljica crvenih haljina koje sjajno nosi. U njezinoj stilskoj arhivi nalazi se nekoliko lookova jarko crvene boja i sada je igrala na sigurno, uz crvenu toaletu koju je nosila s dijamantima pa je dojam starog holivudskog glamura bio potpun. Haljina je savršeno naglasila njezinu figuru, a make-up i frizura ostali su prirodni i neupečatljivi. Klasično, bezvremenski i jako chic - kada ste u dvojbi, posegnite za crvenom bojom - glumice su nam dale primjer kako to napraviti na glamurozan način.

image

Jennifer Lawrence

ANTONIN THUILLIER AFP
Linker
15. travanj 2024 21:24