INSTAGRAM
Chanel mladenka

Bridal inspiracija: chic vjenčanje Sofije Richie

Osim tri vjenčanice koje su nastale u ateljeu Chanela, Sofia je izgledala sjajno u dnevnim outfitima koji nam ostaju kao ljetna modna inspiracija.

Osim tri vjenčanice koje su nastale u ateljeu Chanela, Sofia je izgledala sjajno u dnevnim outfitima koji nam ostaju kao ljetna modna inspiracija.

Sofia Richie i Elliot Grainge su u braku! Reakcije na njihovo bajkovito vjenčanje na jugu Francuske se ne stišavaju, a Sofia Richie nametnula je nove bridal trendove koji će inspirirati buduće mladenke i uzvanice ljetnih vjenčanja. Iako do sada nije bila u fokusu kao ‘it‘ djevojka, puno pažnje privukle su njezine modne kombinacije, beauty izgled i naravno, tri vjenčanice koje je nosila, a koje su nastale u ateljeu francuskog Chanela. Popela se tako na sam vrh inspirativnih slavnih djevojaka, a ono čime je oduševila obožavatelje je dijeljenje svih detalja vezanih za vjenčanje, bez skrivanja od fotografa.

Vjenačanje se održalo u luksuznom francuskom hotelu du Cap-Eden-Roc u Antibesu na Azurnoj obali, u kojem su cijeli vikend održavane zabave i druženja povodom luksuznog vjenčanja,a Sofia je za Francusku spakirala nekoliko top outfita koji se nalaze na moodboardu za ljetne lookove. Sve je prošlo u znaku francuskog Chanela, a u dnevnim lookovima ističe se nekoliko brendova - ponajviše Khaite i Proenza Schouler.

Jedan od njih je rebrasta haljina brenda Khaite u bež nijansi, koju je kombinirala s pletenom Chanel torbom i Khaite bijelim cipelama. Sjajan look čini i Proenza Schouler mini haljina sa zlatnim gumbima u čisto bijeloj nijansi, koju je podignula s Chanelovim dodacima. Komadi iz kolekcija kuće Chanel činili su najveći broj njezinih stylinga, poput bijelog kompleta suknje i prsluka koji s maramom u kosi odaju pravi francuski vibe, a jedna od omiljenih kombinacije je i elegantna duga haljina u baby blue nijansi također njujorškog brenda Khaite, koju je nosila sa srebrnim hoop naušnicama.

Kako inače njeguje minimalistički pristup ljepoti, ostala je vjerna svom izgledu pa su i make-up lookovi cijelog vikenda te na dan vjenčanja bili u skladu s njezinom filozofijom. Vizažistica Pati Dubroff je otkrila kako je za bridal look koristila rumenilo u sticku brenda Nudestix, Chanelov Baume Essentiel Stick za obraze i kapke, koji daje naglašeni sjaj, trepavice je naglasila vodootpornom Maybelline Lash Sensational maskarom, bez korištenja umjetnih trepavica, a na usnama Chanel Rouge Coco Flash u nijansi Boy.

image
ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Sofia je sve lookove otkrila na svojim društvenim mrežama, pa su i vjenčanje haljine odmah otkrivene na Instagramu. Za probnu večeru prije vjenčanja nosila je Chanelov komplet obogaćen perlicama, a vjenčanicu također potpisuje Chanel - riječ je o custom made haljini visokog ovratnika i otvorenih ramena koju je upotpunila Chanel cipelama te jednostavnim velom. Za party nakon vjenčanja odabrala je vintage Chanel, mini haljinu s cvijetom kamelije na sredini, koju je na pisti nosila Claudia Schiffer.

Linker
29. travanj 2024 05:55