Getty Images
ovo od nje nismo očekivali

Cijeli svijet priča o čizmama Michelle Obame: 'Katastrofa'

Za vrijeme svoje 'vladavine' kao prva dama SAD-a Michelle Obama bila je omiljena modna ikona, ali u izdanju koje je odabrala za promociju svoje nove knjige 'Becoming' nismo mislili da ćemo je ikada vidjeti. Na društvenim mrežama se raspravlja i raspravlja, no malo je tko o čizmama na bivšoj prvoj dami govorio bez izraza čuđenja.

Potpuno uske, sežu skroz do bedra i još su, pritom, šljokičaste. To su čizme koje je Michelle Obama, bivša američka prva dama, odabrala za predstavljanje svoje knjige 'Becoming' u Brooklynu u Barclays Centeru, gdje ju je ugostila mnogima omiljena stilska diva Sarah Jessica Parker. Glumica je odjenula šljokičastu haljinu i srebrne cipele, ali je ostala u sjeni 54-godišnje Michelle koja je stigla u haljini s izrezom koja "traži" pozornost, ali čim su se ispod nje vidjele visoke čizme sve ostalo je palo u drugi plan.

A komentari na društvenim mrežama... svi upućuju na 'katastrofu'.

"Vidjela sam Michelle u mnogo divnih haljina, ali ova užasna žuta oprava i ove čizme nisu nimalo laskavi", "Politiku na stranu, zovite modnu policiju!", "Ove cipele su apsurdne", samo su neki od njih.

NEW YORK, NEW YORK - DECEMBER 19:  Former first lady Michelle Obama (R) discusses her book
Getty Images

Čizme Balenciaga za koje treba izdvojiti peteroznamenkasti broj

Šljokičasti model iznad koljena pronašla je u novoj kolekciji kuće Balenciaga, baš kao i žutu haljinu. Za uske čizme, koje su toliko pripijene uz nogu da izgledaju kao tajice, treba izdvojiti 26 tisuća kuna, a iako je cijena paprena, s njima je zagarantirano da nećete proći neprimijećeno.

NEW YORK, NEW YORK - DECEMBER 19:  Former first lady Michelle Obama (L) discusses her book
Getty Images
Na predstavljanju svoje knjige "Becoming" Michelle je zablistala u žutoj haljini i šljokičastim čizmama

Michelle je na predstavljanju govorila o velikoj ulozi koju su njezini modni odabiri imali kroz osam godina koliko je bila prva dama, desna ruka bivšem američkom predsjedniku i suprugu Baracku Obami.

- Znala sam da će moja odjeća biti važna pa sam odlučila iskoristiti tu platformu kako bih na vidjelo dovela mlade, neafirmirane dizajnere koji inače ne bi dobili takvu pozornost. To im može promijeniti život i zbog toga sam odabrala kao inauguracijsku haljinu kreaciju dizajnera Jasona Wua. Nisam željela birati one koji smatraju da na to imaju pravo jer već to rade neko vrijeme, a i nisam željela nositi odjeću onih koji ne zrače pozitivno, što se vidi kroz ono kako tretiraju zaposlenike - izjavila je Michelle koja svoju knjigu predstavlja na turneji "Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama". Njezina turneja jednako je popularna kao i objavljena knjiga koja je od prošlog mjeseca, kada je objavljena, prodana u više od tri milijuna primjeraka diljem svijeta.

Linker
24. travanj 2024 21:44