Veliki trend

Cipele Taylor Swift su veliki hit, a cijena im je sasvim prihvatljiva

Obuća koju pamtimo iz djetinjstva ima svoj veliki trenutak na modnoj sceni, a obožavaju ih nositi i ‘it‘ djevojke poput glazbenice Taylor Swift. Cipele koje je odabrala nalaze se i na našoj listi želja!

Dobre cipele čine pola dobrog outfita, a ove sezone zvijezda svakog looka su Mary Jane modeli. I glazbenica Taylor Swift odabrala je par Mary Jane cipela i u New Yorku ih je nosila na večeru s prijateljima. Casual, no s dozom glamuroznog looka - time se vodila Swift koja je kombinirala jednostavni crni top otvorenih ramena i traperice mom kroja koje su ukrašene kristalima u obliku leptira. Kombinaciju je upotpunila torbicom sa srebrnim ljuskicama te Mary Jane cipelama koje dolaze iz ponude brenda Sam Edelman, američkog brenda poznatog po kvalitetnim cipelama posljednja četiri desetljeća.

image

Taylor Swift

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Cipele vintage stila s platformom krasi stabilna potpetica, što ih čini idealnima za dnevne i večernje prilike, otvorena peta i cool široka kopča, a na stranici brenda dostupne su u nekoliko nijansi - lakirane, od trapera ili metalizirane i kožne. Glazbenica je nosila crni lakirani model koji dolazi po cijeni od prihvatljivih - 135 eura, a brenda dostavlja i u Hrvatsku!

image

Mary Jane cipele Sam Edelman (135 eura)

PROMO
Linker
24. travanj 2024 19:25