ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA
Ikona stila

Claudia Schiffer u njoj je zatvorila posljednju Versace reviju, a sad je nosi i Anne Hathaway

Oskarovka je blistala u novoj limeta zelenoj haljini brenda Versace koja je predstavljena prošli tjedan na tjednu mode.

Oskarovka je blistala u novoj limeta zelenoj haljini brenda Versace koja je predstavljena prošli tjedan na tjednu mode.

Limeta zelena haljina u kojoj je Clauda Schiffer prošlog tjedna zatvorila Versaceovu reviju u Milanu već je dobila i premijeru na javnom događanju. Nime, glumica Anne Hathaway u njoj je zablistala na humanitarnom događaju čiji je domaćin bio njezin kolega glumac, George Clooney.

Inače, 40-godišnja Hathaway je i zaštitno lice "Versace‘s Icons collection" stoga ne čudi da je dobila priliku već nositi haljinu koja je predstavljena unutar kolekcije za proljeće i ljeto iduće godine. Pripijena haljina kockastog uzorka ukrašena je i čipkom u limeta nijansi koja daje poseban dojam haljini, ali i figuri jer zbog duboka dekoltea i ukrštena spoja na sredini tijela daje vizualan dojam figure pješčana sata. Minimalistički make-up i srebrni nakit savršeno su se spojili sa srebrnim cipelama s mašnicom te torbicom u istoj metalik nijansi.

image
ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA

Hathaway koja zbog svog istaknutog smisla za modu postaje prava ikona stila kreacije modne kuće Versace opisala je kao "bezvremensku eleganciju". Osim toga, naglasila je da je ono što je najviše dojmilo je Donatellina velikodušnost i ljubaznost. "Ona i svi u obitelji Versace bili su tako nevjerojatno puni podrške, zbog čega sam im iznimno zahvalna", poručila je glumica.

Ista haljina, ali i cipele prvi je put prošetala Claudia Schiffer. 53-godišnji supermodel u njima je zaključila reviju na milanskom tjednu mode što je bilo prvi put u pet godina da se pojavila na Versaceovoj pisti. Točnije od 2018. godine kada je zatvorila Versace reviju s Carlom Bruni, Naomi Campbell, Cindy Crawford i Helenom Christensen u metalik zlatnim haljinama. U razgovoru za Vogue, Schiffer je otkrila da joj je haljina pristajala "kao salivena" te da nije osjećala pritisak ovog velikog povratka. Dodala je da se uvijek trudi ostati zdrava te da vježba. "Trudim se odmoriti svaku noć. Osim toga, ja sam samo ja", rekla je.

image
LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Prilikom ulaska u pedesete godine, supermodel je naglasila kako sa zadovoljstvom prihvaća svoju dob te da uživa u sadašnjem trenutku. Istaknula je da je Dizajnerica Donatella prekrasna, topola, nježna i iskrena osoba kojoj je doista stalo. "Ovo je kao dolazak u topao zagrljaj Versace obitelji. Uvijek se tome veselim. Ovo je više od modne revije i reklamne kampanje. Ovo je puno više od toga" kazala je Schiffer za Vogue o dizajnerici.

Linker
27. travanj 2024 14:38