All black everything

Crni outfiti za izlazak u kazalište: Glumice podržale premijeru u skladi s temom

Predstava "Ožalošćena porodica" premijerno je prikazana u petak, 17. ožujka u Satiričnom kazalištu Kerempuh.

Brojni glumci i kazalištarci došli su podržati kolege na premijeri satirične komedije "Ožalošćena porodica". Prema tekstu srpskog komediografa Branislava Nušića, Ivan Plazibat režirao je predstavu o obitelji okupljenoj oko smrti bogatog rođaka i borbi za naslijeđe. Premijera se održala u petak 17. ožujka u Satiričnom kazalištu Kerempuh.

image

Ana Maras Harmander i Iva Mihalić

VANESA PANDŽIĆ/CROPIX

Baš kao i kolege na sceni, brojne glumice su u gledalište došle odjevene u skladu s temom - u crnini. Ana Maras Harmander i Iva Mihalić odlučile su se za kombinacije s hlačama. Ana je na klasične hlače odijela odabrala crop bijelu majicu, koju je "sakrila" efektnom jaknom s rukavima u stilu plašta. Iva se odlučila za ležernije i opuštenije krojeve, a all-black kreaciju podignule su hlače sa šljokicama i srebrne cipele.

image

Marija Borić

VANESA PANDŽIĆ/CROPIX

Marija Borić odabrala je crnu haljinu koja seže do pola lista, s romantičnim plisiranim donjim dijelom. Sve je začinila elegantnim salonkama s ukrasnom kopčom.

image

Jasna Palic Picukarić i Saša Broz

VANESA PANDŽIĆ/CROPIX

Redateljica Saša Broz na crne uske hlače odjenula je bluzu s izrezom na ramenu i klasične crne salonke. Jasna Palić Picukarić, hlače, sako i jednostavnu bluzu "razbila" je trendi bijelim tenisicama. Jasna Pajić odlučila se za klasiku - uska haljina koja prati liniju tijela, crni sako i srebrni lanac njen su izbor.

image

Mladen Čutura i Ksenija Pajić

VANESA PANDŽIĆ/CROPIX

Ožalošćenu porodicu okupljenu na karminama čini ožalošćena skupina bližih ili daljnjih srodnika koje igraju Hrvoje Kečkeš (Agaton Arsić), Marko Makovičić (Tanasije Purić), Matija Šakoronja (Proka Purić), Luka Petrušić (Trifun Spasić), Filip Detelić (Mića Stanimirović), Vilim Matula (Dr. Petrović), Branka Trlin (Simka), Linda Begonja (Vida), Mia Anočić-Valentić (Gina), Anita Matić Delić (Sarka) i Josipa Anković (Danica).

image

‘Ožalošćena porodica‘ premijerno je prikazana u Kerempuhu

VANESA PANDŽIĆ/CROPIX
image
VANESA PANDZIC CROPIX
Linker
16. travanj 2024 18:04