Notki za Novu godinu

 INSTAGRAM
vrijeme za party

Crvena, šljokice, plava - inspirativne manikure za najluđi doček Nove godine

Pripreme za najluđi dan u godini su u punom jeku, a ako još uvijek niste sigurni koju bi manikuru željeli za doček pronašli smo neke prijedloge.

Pripreme za najluđi dan u godini su u punom jeku, a ako još uvijek niste sigurni koju bi manikuru željeli za doček pronašli smo neke prijedloge.

Još sitno brojimo do kraja godine, odnosno dočeka Nove godine, a žene diljem svijeta traže kako istaknuti svoj jedinstveni stil. Nije važno provodite li Novu godinu u nekom klubu, vani na otvorenom, putovanju, u društvu obitelji ili se nalazite u pidžami u svoja četiri zida, uvijek možete dodati dozu glamura i oduševiti s manikurom. Bez obzira na to kakav stil preferirate, volite li više nokte u šljokičastoj ili klasičnoj varijanti, jedno je sigurno, s urednim noktima nikada ne možete pogriješiti. Stoga smo za vas u nastavku izdvojili inspirativne manikure za doček 2024. godine.

Elegantna crna

Crna je uvijek siguran odabir za manikuru i s njome ne možete pogriješiti, a ona predstavlja sofisticiranost i vječnu eleganciju. Ako pak želite malo razbiti monotoniju, možete se poigrati sa srebrenim ili zlatnim detaljima - poput zvjezdica, mjeseca i slično.

Black Cherry

Jedna od "it" boja zime 2023. je definitivno Back Cherry, a trgovine su preplavile salonke i torbice u ovoj boji. Stoga su i noktići u ovoj nijansi odlična odluka jer se boja uklapa u svaki outfit za svečane proslave u prosincu, a sama boja izgleda elegantno.

Klasična crvena

Ako ne želite previše razbijati glavu s odabirom boje- klasična crvena je siguran izbor. Naime, crvena odiše glamurom i vječnom elegancijom, a također je jedna od tradicionalnih božićnih i novogodišnjih boja.

Zlatne šljokice

Šljokice su "it" ove sezone, a na crvenim tepisima imali smo priliku vidjeti brojne zvijezde u šljokičastim outfitima. Tako su zlatne šljokice neizostavne u manikuri za novogodišnje partyje, a one pružaju dozu luksuza, sjaja i glamura na vašim noktima. Ova vrsta manikure već godinama je popularna za posebne prilike ili tijekom blagdana kada želite istaknuti svoj stil.

Ponoćno plava

U novogodišnjoj noći svi čekamo da sat otkuca ponoć pa se duboka, ponoćno plava boja čini prikladnom. Ponoćno plava je boja koja asocira na dubinu noći i tajanstvenu eleganciju. Ova tamna, zasićena nijansa plave često se koristi u modi kako bi stvorila dramatičan i sofisticiran dojam. A ako se želite poigrati s detaljima, možete ukrasiti nokte motivima mjeseca ili zvjezdica.

Srebreni krom

Trenutno su popularni kromirani nokti, a ovaj srebrni dizajn sjajan je izbor za novogodišnju noć. Ako planirate nositi šljokice, ovo će se savršeno uklopiti uz vašu odjeću.

Francuski krom

Kromirana manikura odlična je u bilo kojoj boji, ali najmoćnija je u srebrenoj i zlatnoj kombinaciji. Poželjni su cijeli nokti u kromu, ali može i samo francuska manikura koja će djelovati poput nakita na vašim prstima.

Detalji zvjezdica

Zvjezdice na noktima su uvijek cool motiv. One mogu biti decentne, ali malo otkačenije i upečatljivije. A s obzirom na to da su simbol Božića i Nove godine, nokti s motivima zvjezdica idealni su za najluđe slavlje u godini.

Milky

Za ljubiteljice suptilnijeg izgleda, manikura u mliječnim nijansama pružit će osvježavajuću i nježnu estetiku, a opet dovoljno je svečana za novogodišnju noć.

Linker
28. travanj 2024 08:13