Profimedia, Mega Agency
Glamur na vrhuncu

Crveni tepih u Cannesu dokaz je da su hlače opasna konkurencija haljinama

Filmski festival u Cannesu poznat je po raskošnim kreacijama koje poznate dame nose na crvenom tepihu, a ove godine haljine su ozbiljno 'zaratile' s hlačama, odnosno odijelima koja im mogu bez problema konkurirati.

Stajlinzi na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu svaki su dan sve raskošniji i glamurozniji. Na otvorenju u srijedu najviše su zablistale glumica Eva Longoria u prljavo-ružičastoj haljini sa šljokicama i visokim prorezom i Selena Gomez u dvodijelnom izdanju bijele boje - topa u obliku korzeta i suknji visokog struka s prorezom.

No, prava modna iznenađenja uslijedila su tek drugi i treći dan. Među hrpom odličnih haljina isticale su se one od tila koji je još uvijek jedan od omiljenih materijala za crveni tepih. Navikli smo da je pin-up model Dita Von Teese uvijek posebna pa se i za ovu prigodu pojavila u neobičnom izdanju. Iako je igrala na sigurno s klasičnom crnom, ova haljina dizajnera Alexisa Mabillea ni po čemu nije bila dosadna upravo zbog tila s točkicama smještenog na krajeve i sredinu haljine.

Cannes, FRANCE  - Elton John, Taron Egerton, David Furnish and cast arrives to the premiere of
Profimedia, Backgrid USA
Dita von Teese

Osim nje, najviše pozornosti je privlačila manekenka Sara Sampaio u srebrnom odijelu sa šlepom koji je definitivno iskakao iz mnoštva. Iako je možda djelovao malo futuristički, Sara ga je odlično nosila. Look je zaokružila uz srebrne salonke i par komada srebrnog nakita.

Profimedia, Mega Agency

Njezinim stopama išla je i modna dizajnerica Siran Manoukian. Zlatno odijelo iskombinirala je s običnom bijelom košuljom, crnim sandalama i crnom torbicom. Jednostavan, a opet efektan stajling savršen za crveni tepih.

Siran Manoukian attends the screening of
Profimedia, Abaca Press
Siran Manoukian

Glumica Eva Longoria također je bila u zlatnom, no odjenula je haljinu koja je istaknula njezinu figuru i tamniju put. U kreaciji dizajnerice Cristine Ottaviano djelovala je kao da je sišla s Olimpa i ponovo dokazala da joj stoji što god stavi na sebe.

May 16, 2019 - Cannes, Alpes-Maritimes, Frankreich - Eva Longoria attending the 'Rocketman' premiere during the 72nd Cannes Film Festival at the Palais des Festivals on May15, 2019 in Cannes, France, Image: 433865331, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Eva Longoria

Još jedna dama koja nije mogla odoljeti hlačama bila je i supermodel Izabel Goulart. Kako srebrni i zlatni komadi govore za sebe, vrlo ih je lako kombinirati jer ne zahtijevaju cipele i modne dodatke koji se ističu. To zna i Izabel koja je srebrno odijelo sa šarmantnim prorezom na jednoj nozi odjenula na jednostavne srebrne sandale.

May 16, 2019 - Cannes, Alpes-Maritimes, Frankreich - Izabel Goulart attending the 'Rocketman' premiere during the 72nd Cannes Film Festival at the Palais des Festivals on May15, 2019 in Cannes, France, Image: 433855432, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Izabel Goulart

Od ostalih dama u haljinama, prava senzacija bila je manekenka Sririta Jensen u raskošnoj haljini s volanima u različitim ljubičastim tonovima. Njezin odabir mogli bismo nazvati prilično hrabrim i kao nešto što bismo vidjeli na, primjerice, Met Gali, a ne Cannesu. Sve u svemu, nije ostala nezamijećena. U galeriji pogledajte još nekoliko divnih stajlinga s festivala.

Sririta Jensen attending the Rocketman Premiere as part of the 72nd Cannes International Film Festival in Cannes, France on May 16, 2019., Image: 433966125, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca Press
Profimedia, Abaca Press
Sririta Jensen

Linker
08. travanj 2024 16:08