POZIRALA SA SUPRUGOM

Dama u crvenom: Ana Gruica Uglešić oduševila novogodišnjim outfitom

Splitska glumica 2021. godinu je ispratila u crvenoj haljini koja je istaknula njezinu zavidnu liniju, a svečanim outfitom s njom se uskladio i suprug Boran.

Pratitelji splitske glumice Ane Gruice Uglešić često uživaju u njezinim objavama na Instagramu, a ovoga ih je puta počastila fotografijama na kojima pozira sa suprugom Boranom u Maestro Grill Clubu u svom rodnom gradu.

"Ljudi moji, mira u dušama i zdravlja u 2022. I volite se. Volite. Ljubav liječi. Amen, Uglešići", napisala je kratko glumica u opisu fotografija na kojima pozira s Boranom, a za oko nam je posebno 'zapeo' njezin outfit.

Čitajte i: Ana Gruica Uglešić na sina želi prenijeti svoju veliku strast: ‘Dok čekamo tatu shalu da napiše priču za djecu...‘

Ana Gruica Uglešić već je poznata po istančanom modnom ukusu, a ovoga puta modnu lekciju održala je u jednostavnoj crvenoj uskoj asimetričnoj haljini koju je uparila sa crnim sandalama dok je čitav look zaokružila malom crnom torbicom i upečatljivim srebrnim naušnicama.

Svečani novogodišnji outfit izabrao je i njezin suprug, istaknuti psihijatar koji je za ovu prigodu odabrao jednostavno crno odijelo ispod kojeg je nosio bijelu košulju.

Ana i Boran koji su se još jednom modno uskladili, zajedno su od kraja 2017. godine, vjenčali su se iduće godine kod matičara, a u intervjuu za Gloriju 2019. su otkrili kako bi voljeli imati i crkveno vjenčanje za koje im je planove poremetila pandemija koronavirusa.

"Sve je bilo prekrasno, u čarobnom ambijentu i jako emotivno. Dogodine planiramo crkveno vjenčanje na koje ćemo pozvati ostalu rodbinu i prijatelj", rekla je tada Ana koja iz prošle veze s piscem i blogerom Hrvojem Šalkovićem ima trogodišnjeg sinčića Marata Ivana.

Linker
18. travanj 2024 04:11