U dva looka

Danijela Martinović blistala u finalu: Prva nosila komad iz kolekcije posvećene Mugleru

Splitska pjevačica u finalnoj je emisiji showa "Zvijezde pjevaju" promijenila dva looka, od kojih je jedan iz dugoočekivane dizajnerske suradnje koja u prodaju stiže tek idućeg tjedna.

Kroz cijelu sezonu popularnog showa "Zvijezde pjevaju", osim odličnih izvedbi natjecatelja, pozornost je privlačila i Danijela Martinović odličnim stylinzima. U finalnoj emisiji splitska je pjevačica zablistala u dva looka - haljini iz nove kolekcije brenda LeiLou, dizajnerice Aleksandre Dojčinović te u haljini iz dugoočekivane dizajnerske suradnje H&M s kućom Mugler koja u prodaju stiže tek 11. svibnja.

Upravo je Danijela prva imala priliku odjenuti kreaciju iz dizajnerske suradnje. Stilistica Barbara Repe odabrala je model koji je pravi omaž dizajneru Thierryju Mugleru - crnu mini haljinu peplum kroja s karakterističnim, prepoznatljivim "Mugler" korzetom.

image
ZVONIMIR FERINA/ ATELIER FERINAZ
image
ZVONIMIR FERINA/ ATELIER FERINAZ

Crna haljina upotpunjena je naušnicama iz iste kolekcije te seksepilnim crnim, lakiranim štiklama. Cijela kolekcija u prodaju stiže u četvrtak, a očekuje se velika pomama s obzirom na to da se radi o suradnji posvećenoj francuskom modnom virtuozu čije kreacije obožavaju nositi svjetske zvijezde poput Irine Shayk i Kylie Jenner.

image

Styling: Barbara Repe
Kosa: Josipa Džaja

ZVONIMIR FERINA/ ATELIER FERINAZ

Ipak, jednako upečatljiv look bio je i onaj u kojem je splitska pjevačica nosila haljinu iz nove kolekcije brenda LeiLou, dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Radi se o modelu Olive koji jednostavnim, ali specifičnim krojem podsjeća na 50-e i 60-e godine prošlog stoljeća.

image
ZVONIMIR FERINA/ ATELIER FERINAZ

Pozornost, osim retro krojem, privlači iznimnom kombinacijom boja - oker žutom, tirkizno zelenom i narančastom, a definitivni plus je i to što ima - džepove. Look je upotpunjen naušnicama u obliku cvjetova (Zara) te srebrnim platformama.

image
ZVONIMIR FERINA/ ATELIER FERINAZ
image
ZVONIMIR FERINA/ ATELIER FERINAZ

Linker
17. travanj 2024 16:26