odličan stil

Deka ili haljina? Emily Ratajkowski izgleda zanosno u crvenoj kreaciji

Poznata manekenka iznenadila je novim izgledom u crvenoj haljini na pariškom Tjednu mode.

U posljednjem izdanju, 32-godišnja manekenka Emily Ratajkowski je oduševila u haljini koja podsjeća na prekrasnu mekanu dekicu. Crvenu haljinu, Ratajkowski je nosila na pariškom Tjednu mode tijekom kolekcija za proljeće/ljeto 2024 brenda Loewe. Crvena džemper haljina lagano je padala s njezinih ramena i imala je iznimno duge rukave koji su joj pokrivali ruke, kao i valoviti asimetrični rub s prorezom do bokova s jedne strane. Cijelu kombinaciju Emily je upotpunila s parom "nagužvanih" crnih kožnih čizmi na petu. Njezina smeđa kosa je bila u laganim kovrčama, a svoju blistavu kožu naglasila je s ružičastim sjajilom za usne i olovkom za oči. Na ovom događaju manekenka je riskirala neugodan susret s Taylor Russell, 29-godišnjakinjom koja je u vezi s pjevačem Harryjem Stylesom s kojim je Emily početkom ove godine uživala u romansi, a bili su uhvaćeni kako se ljube u Tokiju.

image
ALEXJR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U zadnje vrijeme manekenkin stil je više ide u smjeru udobnosti. U New Yorku je ovo ljeto bila viđena kako nosi crvenu suknju slip niskog struka s crnom kratkom hoodicom i crnom jaknom. Svojoj odjevnoj kombinaciji dodala je par UGG čizmi na petu i crnu torbu sa zlatnim lančićima. Look je upotpunila s mačkastima naočalama. Cijeli izgled je podsjećao na 2000-e, a daleko je podsjećalo na nešto što bi nosile Marrisa Cooper i Summer Robert u teen seriji The O.C. koja je predstavljala modne trendove u to vrijeme.

image
DIAMOND/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ovo ljeto, manekenka je viđena i u laskavom izdanju u chino hlačama niskog struka uz koje je iskombinirala crni prsluk dubokog izreza. Svoj izgled nadopunila je zlatnim naočalama okruglog okvira, bijelim tenisicama, velikom ogrlicom s privjeskom i smeđom kožnom torbom preko ramena. Kosu je stilizirala na ravno sa šiškama preko čela, a od šminke je imala dnevnu varijantu neutralnih tonova.

image
TATIANAK/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
22. travanj 2024 20:22