PROFIMEDIA/SHUTTERSTOCK
UVIJEK NEPOGREŠIVA

Demi Moore slavi 61. rođendan: Ovo su njezina najbolja modna izdanja

Osim svojim nezaboravnim ulogama poput onih u filmovima ‘‘Duh‘‘, ‘‘Nemoralna ponuda‘‘ i ‘‘Razotkrivanje‘‘, slavna glumica oduševljava i specifičnim modnim izričajem.

Osim svojim nezaboravnim ulogama poput onih u filmovima ‘‘Duh‘‘, ‘‘Nemoralna ponuda‘‘ i ‘‘Razotkrivanje‘‘, slavna glumica oduševljava i specifičnim modnim izričajem.

Američka glumica Demi Moore navršava 61. godinu, a osim svojim nezaboravnim ulogama poput onih u filmovima ‘‘Duh‘‘, ‘‘Nemoralna ponuda‘‘ i ‘‘Razotkrivanje‘‘, oduševljava i modnim izričajem.

Posljednjim pojavljivanjem na crvenom tepihu tijekom dodjele CFDA Fashion Awardsa u New Yorku privukla je posebnu pažnju. Glumica se odlučila za efektnu srebrnu haljinu, prekrivenu krupnim šljokicama s potpisom dizajnerice Caroline Herrere. Uz nju je nosila crnu clutch torbicu i crne sandale te sako.

image

Demi Moore

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image

Demi Moore

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Nekoliko mjeseci ranije glumica se pojavila na reviji modne kuće Saint Laurent koja je održana u sklopu pariškog Tjedna mode, a poglede je privlačila ‘‘hrabrim‘‘ modnim izborom. Naime, Moore se odlučila za prozirnu haljinu koja je pratila liniju njezinog tijela, dugih rukava i s otkrivenim desnim ramenom.

image

Na pariškom Tjednu mode ‘‘izdominirala‘‘ je prozirnom haljinom

VEGAN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Moore je početkom 2019. godine na promociji svog novog filma ‘‘Corporate Animals‘‘ oduševila hrabrom modnom kombinacijom u kojoj se odlučila za color block outfit koji uspješno podiže raspoloženje. Žute hlače širokih nogavica i kariranog uzorka nosila je uz pulover kraljevsko plave boje. Upečatljivu kombinaciju upotpunila je pastelno ružičastim kaputom te crnim salonkama zahvaljujući kojima se uspješno istaknula u masi.

image

Demi voli spajati ‘‘nespojivo‘‘ i uvijek izgleda sjajno

PROFIMEDIA PROFIMEDIA, TEMP REX FEATURES

Još jedna modna kombinacija koja je privukla pozornost kritičara bila je zelena slip haljina. Tim nezaboravnim outfitom unijela je dašak 90-ih i uvjerila nas kako se sa slip haljinom nikako ne može pogriješiti. Holivudska zvijezda pojavila se na dodjeli nagrada Fashion Trust US, a njezina slip haljina modne kuće Givenchy bila je asimetričnog kroja, rađena od dva sloja prozirne tkanine, a dozu dramatičnosti postigla je bundom koju je prebacila preko ramena.

image

Sličnu haljinu usklađenu s torbicom iste nijanse glumica je nosila i na premijeri filma "Charlijevi anđeli" 2003. godine

AFF-USA/SHUTTERSTOCK

Na Vanity Fair partyju nakon Oscara 2020. godine Demi je poglede privlačila crnom dugom svjetlucavom haljinom kuće Saint Laurent s izrezom te crnim štiklama. Njezina je pojava naprosto oduševila modne kritičare jer je bila, kako su tada opisali, puna elegancije i šarma.

image

Na partyju Vanity Faira oduševila je u glamuroznoj haljini Sainta Laurenta

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Uvijek odvažna, a opet elegantna Moore poznata je po tome što voli spajati naizgled nespojivo, a isto je to napravila i na premijeri filma ‘‘Blind‘‘ 2017., kada je javnost oduševila Gucci odijelom. Iako su haljine najčešći izbor za premijere, glumica je krenula drugim smjerom pa se odlučila za efektno cvjetno odijelo brenda Gucci.

Na odijelu su prvenstveno dominirale dvije boje, odnosno ružičasta i zelena, a čitavu je modnu kombinaciju Moore savršeno iskombnirala s ljubičastim cipelama na petu i clutch torbicom s tada vrlo popularnim printom ananasa.

image

Glumica je na premijeri filma ‘‘Blind‘‘ oduševila cvjetnim odijelom s Gucci potpisom

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK
Linker
28. travanj 2024 05:07