Promo
Original vs kopija

Devet dizajnerskih cipela i njihove pristupačne varijante

Nije rijetkost da se high street brendovi inspiriraju dizajnerskim komadima, pa ako žudite za nekim luksuznim komadom, predlažemo povoljnije zamjene.

Nije rijetkost da se high street brendovi inspiriraju dizajnerskim komadima, pa ako žudite za nekim luksuznim komadom, predlažemo povoljnije zamjene.

Modnim gigantima najčešće ne treba dugo kako bi preslikali modne trendove s pista i street style scene u svoju ponudu. Nakon što luksuzne kuće predstave nove kolekcije, a zatim se određeni ‘it‘ komadi proslave u kombinacijama poznatih influencera i trendsetera, ubrzo se njihove inačice pojavljuju u high street ponudi - nekada je više, nekada manje jasno da je riječ o kopiji, no inspiracija je u svakom slučaju jasna. Najveća razlika je ipak u cijeni, pa ako zaista želite određeni modni komad koji se ne uklapa u financijski plan, high street opcija tada se čini kao dobra ideja.

Ove sezone naglasak je na cipelama, a u ponudi ne nedostaje dizajnerskih inačica, odnosno dupesa. Miu Miu u svojoj ponudi ima hit balerinke od satena s dodatkom elastične trake koje su postale hit sezone, a komad koji možete pronaći u Mangovoj ponudi sličan je i dostupan u nekoliko nijansi. Tu su i popularne Gia Borghini natikače minimalističke estetike koje su zaista modni dodatak koji odolijeva vremenu i tražene su već nekoliko sezona, a slične, gotovo jednake modele imaju Zara i Mango u bijeloj, metalik i crnoj nijansi. A ako već godinama maštate o Manolo Blahnik Hangisi cipelama, one su često inspiracija za high street kuće, dok se u aktualnoj modni nalazi gotovo identični model u plavoj nijansi...

image

Satenske balerinke s trakom Mango (69,99 eura)/ satenske balerinke Miu Miu (700 eura)

Promo*
image

Sandale s lancem Massimo Dutti (119 eura)/ sandale s lancem Bottega Veneta (1158 eura)

Promo
image

Cipele na visoku petu Massimo Dutti (99,95 eura)/ cipele s metaliziranim vrhom Saint Laurent (795 eura)

Promo
image

Satenske cipele na petu Mango (59,99 eura)/ cipele s ukrasom Manolo Blahnik (900 eura)

Promo
image

Klompe za zakovicama Zara (35,99 eura)/ kožne klompe Ganni (235 eura)

Promo
image

Sandale na petu Zara (45,95 eura)/ kožne sandale na petu Gia Borghini x Pernille Teisbaek (350 eura)

Promo
image

Cipele s otvorenom petom Zara (17,99 eura)/ cipele na vezanje The Attico (676 eura)

Promo
image

Sandale s perjem Zara (49,95 eura)/ sandale s perjem Saint Laurent (968 eura)

Promo
image

Cipele s cvijetom Mango (59,99 eura)/ cipele s kristalnim ukrasom Magda Butrym (1290 eura)

Promo
Linker
26. travanj 2024 00:40