Diane Keaton

 LUMEIMAGES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Duhovita glumica

Diane Keaton još jednom postala hit na Instagramu: ‘Je li moj novi šešir prevelik?‘

Urnebesni video američka je glumica snimila u Düsseldorfu, a predimenzionirani šešir pokriva je gotovo u potpunosti. Najbolje da pogledate sami.

Urnebesni video američka je glumica snimila u Düsseldorfu, a predimenzionirani šešir pokriva je gotovo u potpunosti. Najbolje da pogledate sami.

Slavnu glumicu Diane Keaton gotovo je nemoguće vidjeti u javnosti bez šešira, a sada je svoju modnu opsesiju podigla na još višu razinu. Zvijezda komedije „Klub zadovoljnih žena” koja je nedavno dobila i nastavak, snimila je zabavni video u kojem hoda uokolo sa slamnatim šeširom ukrašenim crnom trakom, no možda je bolje reći da hoda u šeširu, jer njegove su dimenzije, malo je reći, pretjerane. „Je li moj novi šešir prevelik? Recite iskreno...”, napisala je glumica u objavi na Instagramu te tagirala umjetnicu Maryam Keyhani koja je dizajnirala monumentalno pokrivalo za glavu, odnosno za cijelo tijelo, pod kojim su se vidjele samo glumičine noge ispod koljena.

Šaljivi video snimljen je u Düsseldorfu. Vidimo Diane kako šeće ulicom te dolazi pred Muzej moderne umjetnosti. U jednom je trenutku stala čekajući priliku za prolazak kroz automatska vrata, a obod megašešira tada se potpuno spustio na tlo. Na koncu je uspješno ušla u zgradu. Njezina šetnja kao iz crtića dobro je nasmijala pratitelje, poznate i nepoznate, pa ju je kolegica Michelle Pfeiffer uz niz emotikona zamolila neka prestane, a Lindsay Lohan također je pokazala oduševljenje. Dizajnerica Keyhani objavila je istodobno na svom profilu niz fotografija Diane Keaton u različitim modnim izdanjima i na svakom nosi – šešir. „Originalna kraljica šešira”, napisala je.

Ovo nije prvi puta da se poznata glumica šali na svoj račun i račun svog modnog stila. U veljači je objavila kompilaciju trinaest fotografija onoga što je nazvala svojim modnim promašajima. Vidimo je u prugastoj dolčeviti, pretijesnom sakoiću, točkastoj zelenoj haljini, golemoj zvonastoj suknji uz košulju gotovo jednako velikog ovratnika... „Ovdje leže moje beskonačne modne greške... Neka počivaju u miru”, napisala je duhovita glumica.

Linker
27. travanj 2024 22:33