RICHIE BUXO/SHUTTERSTOCK
Michael Kors

Disko kraljica: Blake Lively oduševila retro lookom, ali ovaj kombinezon mnogi ne bi nosili

Tjedan mode u New Yorku jedan je od onih koji privlače najviše slavnih lica, a niti revija Michaela Korsa nije iznimka.

Tjedan mode u New Yorku jedan je od onih koji privlače najviše slavnih lica, a niti revija Michaela Korsa nije iznimka.

Jedan od omiljenijih američkih dizajnera, Michael Kors, i na ovom je Tjednu mode u prve redove posjeo neke od vodećih zvijezda. Pjevačice i glumice redovite su gošće njegovih revija, ali Blake Lively uvijek je u centru pozornosti. Tako je bilo i na posljednjoj na kojoj je brend predstavljao ready to wear kolekciju za iduće proljeće.

Glumica poznata kao jedna od najzagriženijih obožavateljica brenda pojavila se u vrlo interesantnoj odjevnoj kombinaciji koju bi malo koja zvijezda iznijela ovako kao ona. Naime, Lively se pojavila u odvažnom kombinezonu koji neodoljivo asocira na one iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća kad je svijet tresla disko groznica. U neutralnoj bež nijansi i optočen hrpom presijavajućih cirkona koji mu daju zlatni dojam jedan je od onih komada koji jednostavno ne mogu proći nezamijećeno. Osobito u kroju koji uz tanke bretelice kombinira zvonolike nogavice koji pojačavaju retro prizvuk kombinezona te tanki remen u struku koji je stavio naglasak na najuži dio tijela iako je riječ o pripijenom dizajnu koji, iako potpuno pokriva, malo toga ostavlja mašti. Zvijezda "Tračerice" čitav je look upotpunila kovrčavom i voluminoznom frizurom koja savršeno pristaje temi kombinacije, a nakit je držala poprilično jednostavnim te je dodala tek nekoliko prstenova i primjetne naušnice, a mala torbica koju je nosila u rukama bojom je bila idealno uklopljena u bež-zlatnu kombinaciju kombinezona, remena i nakita. Osim Blake na reviju su došle i Rita Ora, Halle Berry, Olivia Wild, Ellen Pompeo, Vanessa Hudgens te brojni drugi.

image
STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Inače, Blake je od. u sretnom braku s kolegom glumcem Ryanom Reynoldsom s kojim ima četvero djece, a svoj obiteljski život drže poprilično privatnim tako da se za rođenje četvrtog djeteta saznalo tek početkom godine nakon što je Blake rodila u potpunoj tajnosti. Uz to, glumica je poznata i kao velika gurmanica i obožavateljica kuhanja te se pričalo da je na set serije "Tračerica" redovito nosila kolače i slične delicije koje je pripremila. Stoga ne čudi da je prije nekoliko dana objavila suradnju s jednim od omiljenih slastičara na društvenim mrežama Francuzom Cédricom Groletom s kojim je pripremala voćnu tortu te promovirala brend pića "Betty Buzz" koji vodi sa suprugom.

Linker
27. travanj 2024 04:38