Lokomotiva

Dizajnerica Lana Puljić predstavila proljetnu kolekciju, sviđaju nam se odijela

Statement odijela, baloneri, plisse i prozračne haljine dio su nove Lokomotivine proljetne kolekcije.

Modna dizajnerica Lana Puljić i njezin brend Lokomotiva predstavili su najnoviju proljetnu kolekciju koja donosi svježinu proljetnih trendova uz naglasak na svestranost i bezvremenski stil. Od statement odijela, balonera pa sve do prozračnih haljina od čipke, kolekcija nudi nezaobilazne komade za sve žene koje cijene eleganciju i unikatnost.

Komadi iz kolekcije mogu se nositi na puno načina kroz cijelu godinu, prilagođavajući se pritom raznim prigodama i stilovima. Sakoi koji se mogu nositi kao lagane jaknice, baloneri od kože ili baloneri s plisiranim detaljima, prozračne haljine, bomberice i ručno izbijeljene traperice samo su neki od it odjevnih predmeta koje možemo vidjeti u novoj kolekciji.

image
Sara B. Moritz
image
Sara B. Moritz
image
Sara B. Moritz
image
SARA B. MORITZ
image
SARA B. MORITZ
image
SARA B. MORITZ
image
SARA B. MORITZ
image
SARA B. MORITZ

Naglasak je stavljen na suptilnu igru s detaljima, reinterpretaciju klasičnih komada te asimetriju koja donosi dozu dodatne drskosti u poznatu Lokomotivinu estetiku. Siluete variraju od iznimno opuštenih i voluminoznih do ženstvenih, strukiranih i pripijenih, ističući ženstvenost s dozom elegancije i seksepila.

"Ova kolekcija je odraz proljetne atmosfere, gdje se igramo s različitim siluetama, detaljima i bojama, ističući ženstvenost i svestranost naših komada. Želimo da se žene osjećaju samopouzdano, moćno i elegantno u svakoj prigodi," izjavila je dizajnerica.

image
Sara B. Moritz
image

Dodatni pečat kolekciji dala je ukrajinska floristica i event dizajnerica Hanna Kravchenko svojim cvjetnim detaljima i aranžmanima, dok je za frizuru zaslužan Salon Te, a za šminku Kristina Hošnjak iz Aoma Make up Academy.

Sara B. Moritz
image

Kolekcija je dostupna u Lokomotiva showroomu na adresi Bauerova 22, kao i na Instagram profilu @lokomotivabylana, a uskoro i na redizajniranoj online stranici i na webshopu.

Sara B. Moritz
image
SARA B. MORITZ
image
SARA B. MORITZ
image
SARA B. MORITZ

U kampanji koja prati kolekciju, modeli Filipa Ledić i Irina Zubić savršeno utjelovljuju Lokomotiva ženu, prikazujući snagu, ženstvenost i samosvjesnost koja seže kroz sve generacije. Kroz svijetle, pastelne tonove do nešto tamnijih nijansi, kolekcija pruža spektar boja koji odgovara različitim ukusima i preferencijama.

Linker
16. travanj 2024 14:06