Modni izbor dana

Dobra modna investicija: Kožne cipele s neobičnom potpeticom

Na listi želja nam se nalaze high street cipele od prave kože koje su ujedno klasične i jako efektne.

Mary Jane cipele jedan su od vodećih modnih trendova za novu sezonu, a osim u svom klasičnom obliku, modni brendovi predstavljaju pomaknute modele Mary Jane modela koji nas jednako oduševljavaju. Njihova prednost svakako se krije u brojnim stilskim mogućnostima koje nude: Mary Jane cipela s petom odličan je dodatak stylingu koji je namjenjen za dnevnu priliku, elegantnije modne kombinacije kao i za na odlazak u ured.

Takav model koji pripada u capsule garderobu nalazi se u Mango kolekciji Selection, u kojoj su izdvojeni komadi rađeni od kvalitetnijih materijala, a namjenjeni su suvremenom ormaru i profinjenijim modnim kombinacijama. Mangove cipele sa zaobljenom potpeticom krase i dva tanka remena, a rađene su od crne goveđe kože.

image

Prada kolekcija za jesen/zimu 2022.
Fotografija: Shutterstock Editorial/Profimedia

VALERIO MEZZANOTTI/SHUTTERSTOCK VALERIO MEZZANOTTI/SHUTTERSTOCK

Prednost je blok potpetica koja nudi veću stabilnost i udobnost, a njezin skulpturalni oblik cipelama daje zanimljivi moderni zaokret kojima se izdvajaju iz mase klasičnih Mary Jane cipela na petu. Inače, model je inspiriran Pradinim cipelama iz posljednje kolekcije za 2023. godinu - high street brend često se inspirira dizajnerskim komadima koji inače dolaze po puno većim cijenama, pa ako cijenite Pradinu estetiku, ovo je povoljna varijanta koja dizajnom i kvalitetom zadovoljava naše uvjete.

image

Kožne cipele s blok potpeticom Mango (119,99 eura)

Promo
Linker
25. travanj 2024 22:20