božićni noviteti

Domaći brend nakita predstavio novu kolekciju, savršena je za ovo blagdansko vrijeme

Zadarski brend Amas pripremio je novosti koje stižu u pravo vrijeme. Od naušnica, narukvica pa do lančića koji su savršen izbor da začinite zimski outfit ili darujete bližnjima kao poklon.

Poznati hrvatski brend nakita i asesoara Amas i ove je godine pripremio posebnu božićnu kampanju u kojoj su predstavljeni brojni noviteti među kojima možete pronaći idealne komade za svoje blagdanske outfite, ali i odlične prijedloge za božićne poklone najdražima.

image

Amas je i ove godine pripremio posebnu božićnu kampanju

FABIO ŠIMIČEV

"Ljubav, toplina i onaj osjećaj koji imamo kada se vraćamo kući za blagdane bili su nit vodilja za kampanju. Ovim komadima evocira se prizvuk dobrih starih vremena i uspomena koje svi imamo sa svojim najbližima, stoga svatko od nas komade iz Amasove blagdanske kolekcije može povezati s momentima koje najradije pamti sa svojim najbližima", objasnili su iz Amasa.

"Svake godine se posebno veselimo blagdanskom periodu kada je sve okićeno i veselo, tako da se trudimo i mi dodatno razveseliti naše kupce novim vizualima koji će im najbolje predstaviti naše proizvode te prenijeti taj osjećaj topline koji i mi osjećamo u ovo doba", dodala je dizajnerica Petra Mičić Garibović.

image

Kolekcija je puna prekrasnih naušnica

FABIO ŠIMIČEV

Kolekcija je puna prekrasnih naušnica koje se mogu nositi zasebno, a predstavljaju i pravi začin za zimske outfite ako se kombiniraju zajedno. U zimskoj kolekciji posebno se ističu narukvice i lančići s prepoznatljivim Amas rozetama, pa je tako zvijezda nove kolekcije rozeta Sv. Marije koja se na crvenom koncu sjajno uklapa u tonove Božića.

image

U zimskoj kolekciji posebno se ističu narukvice i lančići s prepoznatljivim Amas rozetama

FABIO ŠIMIČEV
image

Amas asortiman može se naručiti putem web shopa, putem društvenih mreža te pronaći u Amas poslovnicama

FABIO ŠIMIČEV
Linker
21. ožujak 2024 23:06