Proljeće/ljeto 2024.

Domaći brend Xenia Design predstavio je novu kolekciju za nadolazeću sezonu

Asimetrični sakoi, baloneri i jakne sa specifičnim detaljima poput patent zatvarača, kao i modni dodaci predimenzioniranih proporcija prepoznatljiv su potpis ovog domaćeg brenda.

Dizajnerica Ksenija Vrbanić, ovih je dana predstavila novu kolekciju za proljeće/ljeto. Prepoznatljive siluete, drapirane haljine, jedinstvene apstraktne, op art i pastozne crne printove možete pronaći u novoj kolekciji brenda Xenia design. Vibrantna plava, limeta i ružičasta boja naglašavaju osjećaj vitalnosti, izmjenjujući se s bezvremenskom crnom i bijelom paletom koja je uvijek nepogrešiva. Geometrijske linije u printovima izmjenjuju se od tankih do apstraktnih i gestualnih poteza, dok je tekstura materijala naglašena kombiniranjem mrežastih i prozirnih s mat i neprozirnim pamučnim komadima.

image
MATEJ JURČEVIĆ
image
MATEJ JURČEVIĆ
image
MATEJ JURČEVIĆ
image
MATEJ JURČEVIĆ

Asimetrični sakoi, baloneri i jakne sa specifičnim detaljima poput patent zatvarača prepoznatljiv su XD potpis, dok modni dodaci predimenzioniranih proporcija donose prepoznatljiv stav ovog domaćeg brenda za novu sezonu. Umijeće izrade odjeće i inovativnost isprepliću se u novoj kolekciji, a uvremeni dizajn obogaćen je luksuznim materijalima. Elementi večernje odjeće implementirani su u dnevne komade kako bi iz njih nastali neki novi oblici i kvalitete iz obično oprečnih kategorija odjeće.

image
MATEJ JURČEVIĆ
image
MATEJ JURČEVIĆ
image
MATEJ JURČEVIĆ
image
MATEJ JURČEVIĆ

Kroz inovativnu i nekonvencionalnu konstrukciju odjeće, u kombinaciji s ekskluzivnim materijalima i jedinstvenim stilom XD prenosi klasično odijevanje u novu dimenziju, u XD dimenziju. Misija brenda temelji se na 37-godišnjoj tradiciji inovativnog dizajna, uključujući pritom korištenje nove tehnologije izrade te održivu i ekološki prihvatljivu proizvodnju i reciklirane tkanine.

image
MATEJ JURČEVIĆ
image
MATEJ JURČEVIĆ
image
MATEJ JURČEVIĆ
image
MATEJ JURČEVIĆ

Istražite XENIA DESIGN SS24 kolekciju dostupnu u XD prodajnim mjestima u Čakovcu, Zagrebu, Dubrovniku, Opatiji, ali i online na xd-store.com.

Linker
12. travanj 2024 20:42