anketa

Doris na vjenčanju Marka Livaje i Iris Rajčić iznenadila stajlingom u kojem ju rijetko vidimo

Iako je na pozornici u glamuroznim haljinama, na svečani je događaj došla za nju neobičnom izdanju koje odiše tradicijom.

Vjenčanje nogometaša Hajduka Marka Livaje i bivše manekenke Iris Rajčić nisu mogli propustiti brojni poznati gosti, a najviše pažnje je među njima privlačila glazbenica Doris Dragović.

S obzirom na to da smo je navikli vidjeti na pozornicama u raskošnim kreacijama i najčešće bijeloj boji, na ovom svečanom događaju pojavila se u za nju neočekivanom izdanju. Plava midi haljina na njoj je izgledala bezvremenski, a zgodan dodatak bio je Gucci šal i biserna ogrlica.

Mogli bismo reći da je Doris u svoj look ubacila malo poznate dalmatinske tradicije, što se vidi i prema frizuri s naglaskom na romantične valove koji podsjećaju na gibanje mora.

Čitajte i: Ni kiša im nije pokvarila dan: Nakon osam godina veze Marko Livaja i Iris Rajčić stali pred oltar

image
BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX

Doris je uz tamnoplavu haljinu nosila bež torbicu i cipele u istoj boji te svoj prepoznatljivi make-up - naglašene oči i tamnocrvene usne.

Pjevačica je prije nekoliko dana proslavila 32. godišnjicu braka sa suprugom Mariom Budimirom, a njome se pohvalila i na svom Facebook profilu.

"Ljubav, pripadanje, nadasve strpljenje, mir u duši, povjerenje, nježnost, odlučnost - i sve je to samo djelić. Ima još mnogo i ne bi stalo u ovu objavu. Možda u tome i je ljepota", napisala je ispod fotografije naslovnice časopisa iz 1990. godine, na kojoj ona i Mario poziraju u vjenčanici i odijelu.

image

Vjenčanje Marka Livaje i Iris Rajčić.

ANTE CIZMIC/CROPIX

Vjenčanje Marka Livaje i Iris Rajčić održalo se u crkvici u splitskom parku Sustipanu, a osim Doris, nazočili su mu glumica Ana Gruica Uglešić, novinarka i politologinja Lana Pavić, koja je Iris bila kuma, dok su uzvanike zabavljali Jelena Rozga i Milan Terze.

Linker
18. travanj 2024 12:41