Modna inspiracija

Doris Pinčić voli domaće dizajnere: Haljinu za spektakl u Rovinju začinila je cipelama koje su savršene za novogodišnju zabavu

Iako je u Rovinju sinoć sve bilo u znaku najstarijeg izbora ljepote u Hrvatskoj i predivnih natjecateljica, pažnju je privukla i poznata voditeljica koja je oduševila izborom outfita za ovu svečanost.

U rovinjskom hotelu Lone jučer je održan izbor za Kraljicu Hrvatske 2021. za Kraljicu Svijeta, a sudjelovale su djevojke iz svih krajeva Hrvatske. Vođenje svečanosti ovoga je puta pripalo Marku Sedmaku i Doris Pinčić koja je blistala u divnoj blijedo-ružičastoj haljini.

Naime, riječ je o kreaciji dizajnerice Gabrijele Kanižaj koja stoji iza brenda G Blue, a čije kreacije vole mnoge poznate hrvatske dame. Primjerice, glazbenica i spisateljica Danijela Martinović je njezinu haljinu nosila na snimanju Glorijine naslovnice za posljednji broj magazina u studenom. Haljina koju je nosila Doris je posebna po nekoliko detalja - otvorena je na prednjem dijelu, a volumen koji obično imaju balske haljine postignut je slojevima tila kratke dužine. Zgodan je i proziran detalj na jednom ramenu, a sitno perje daje cijelom looku romantičan štih.

image

Doris Pinčić

JOSIP ČEKADA

No, kako se boja haljine ne bi previše stopila s tenom, nosi se s blještavim remenom, a Doris je ovom izdanju dodala i vlastiti potpis - sandale sa sjajnim mašnama koje su se odlično uklopile uz remen.

Od ostalih detalja Doris je imala samo narukvicu jer bi više bilo previše, make-up je bio suptilan, gotovo neprimjetan, a frizura jednostavna i romantična.

image

Krlajica Hrvatske 2021. Lennarta Spajić.

JOSIP ČEKADA

Žiri je imao težak zadatak, no složili su se da buduća politologinja Lennarta Spajić iz Zagreba zaslužuje titulu Kraljice Hrvatske 2021. Oduševila ih je šarmom i izgledom, hodom na pisti, ali i britkim odgovorom na postavljeno pitanje.

image

Prva Princeza Lucija Bagić, Kraljica Hrvatske 2021. Lennarta Spajić i Druga Princeza Angela Japundžić.

JOSIP ČEKADA

Titula prve princeze, koja u slučaju odsustva Kraljice preuzima njene obveze, dodijeljena je Zagrepčanki Luciji Bagić, a druga princeza postala je Gabriela Anđela Japundžić, koja dolazi iz Pule. Ines Štengl je ponijela titulu Kraljice osobnosti, dok je Marija Magdalena Buntak proglašena kao Kraljica elegancije, a Kraljica medija je plavokosa Ania Biritteri.

Prisutne je zabavljao Boris Novković i Ivana Lovrić iz grupe Colonia, a među žirijem bila je i predsjednica žirija, prof. dr. Danijela Gračan kao jedina Hrvatica koja je 1989. ponijela titulu najljepše na svijetu.

image

Danijela Gračan

JOSIP ČEKADA
image

Ivana Lovrić Colonia

JOSIP ČEKADA
image

Boris Novković

JOSIP ČEKADA
image

Ivančica Pahor

JOSIP ČEKADA
image

Natjecateljica izbora za Kraljicu Hrvatske 2021.

JOSIP ČEKADA
Linker
23. travanj 2024 21:25