Nova Gloria IN

Doza romantike i dobrog stila: Proveli smo dan na ladanju s Dorin Zelenikom

Ne propustite novi broj Glorije IN koji vas u subotu očekuje u paketu s Jutarnjim listom.

Konji, engleski vrt, prekrasna barokna kurija na imanju Contessa nedaleko od Karlovca bili su savršena kulisa za modni editorijal s influencericom, ženstvenom Dorin Zelenikom (29) koja je bez problema uskočila u ulogu manekenke iako je prije samo godinu dana drugi put postala mama.

Trogodišnji Loris i jednogodišnja Vanessa centar su njezinog svijeta i njima je, kaže, posvećena od jutra do mraka. U svemu joj pomaže i nekadašnji hrvatski reprezentativac, a danas igrač Varaždina, njezin suprug Oliver Zelenika. Nedavno su bili na prvom ljetovanju u četvero, uživali su u Šibeniku. "Bilo nam je predivno. Oliver se morao vratiti u klub, pa uskoro odlazim sama s djecom k obitelji u rodnu Pulu te ću, kao i svakog ljeta, obilaziti Istru, to me uvijek posebno veseli, a možda uspijemo uloviti još koji dan u Dalmaciji, nekada su neplanirana putovanja najbolja putovanja", govori Dorin. Na snimanje je došla savršeno sređena, a romantične ljetne haljine koje smo joj izabrali odlično su se uklopile jer ih, kaže, i privatno nosi.

image
GLORIA

Sanjivi editorijal s Dorin i cijeli intervju, ljetni shopping vodič po horoskopskim znakovima i ostale zanimljive teme ne propustite pročitati u novom broju Glorije IN!

Linker
25. travanj 2024 09:10