Emily Ratajkowski

 THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
Modna reciklaža

Dva dana za redom: Evo kako Emily Ratajkowski nosi svilenu suknju u jesenskim kombinacijama

Slavnim damama se na ponavljanje odjevnih komada često gledalo kao na modne pogreške, ali to vrijeme je prošlo. Reciklaža outfita je itekako poželjna, a pokazuje to i jedna od najslavnijih manekenki.

Slavnim damama se na ponavljanje odjevnih komada često gledalo kao na modne pogreške, ali to vrijeme je prošlo. Reciklaža outfita je itekako poželjna, a pokazuje to i jedna od najslavnijih manekenki.

Emily Ratajkowski jedna je od najfotografiranijih slavnih osoba na ulicama New Yorka. Gotovo da i nema dana da ju barem jedan objektiv ne ulovi u šetnji sa psom ili vođenju sina u vrtić, a pritisak konstantnog dotjerivanja i osmišljavanja odjevnih kombinacija nju očito pretjerano ne dotiče jer se njime, evidentno, ne zamara.

Naime, Emily su fotografi ulovili kako dva dana za redom nosi istu suknju što se nekad smatralo velikim modnim prekršajem za slavnu damu. No danas je situacija puno drugačija i ovaj, vrlo moguće i nenamjeran potez, pokazao je da je sasvim u redu ponoviti odjevni komad dva dana za redom - jer ako može jedna od najslavnijih manekenki današnjice, zašto ne bismo mogli i mi. Suknja koju Emily očito obožava je, kako piše Daily Mail, brenda Silk Laundry, a cijena istog (ili gotovo istog) modela na njihovoj stranici je nešto viša od 300 eura.

image

U utorak je Silk Laundry suknju spojila s narančastim i crvenim tonovima

DIAMOND/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Tako je Ratajkowski u ponedjeljak crnu svilenu suknju nosila dok je sina, dvogodišnjeg Sylvestera, kojeg je dobila u braku s filmskim producentom Sebastianom Bear-McClardom vodila u vrtić, a u utorak dok se sama vraćala sa snimanja. Oba je dana crnu suknju spojila s tamnim topovima, u ponedjeljak je to bila crna majica, a u utorak tamno plava dolčevita. Međutim ostatak kombinacije je potpuno promijenila. Prvog je dana suknju spojila s nagužvanim čizmama od brušene kože u smeđoj nijansi, dok se drugog dana odlučila za sličan model, ali u vatrenom crvenom printu zmijske kože. Promijenila je Emily i kapute, ali se držala teme toplih jesenskih tonova. Jedan je dan izašla u kožnom mantilu u svijetlo smeđoj boji s primjetnim krznenim obrubima na rukavima i kragni, a drugog je preko tamne baze prebacila mantil u vibrantnom narančastom tonu.

image

U ponedjeljak je preko suknje prebacila upečatljiv kožni mantil s krznenim detaljima

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Sudeći i prema drugim odjevnim kombinacijama u kojima je snimljena od početka listopada čini se da je kao temu jeseni odabrala smeđu boju u čitavoj lepezi nijansi. Naime, osim ove dvije opcije, ulicama New Yorka je posljednjih tjedana dana prošetala u potpuno kožnom smeđem izdanju koje su činile hlače bootcut kroja i jakna ispod koje se nalazio crni tube top te pripijenoj svijetlo smeđoj haljini koju je spojila s visokim crnim čizmama s kitten potpeticom.

Linker
27. travanj 2024 06:58