JLPPA/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Trendseterica

Dva prozirna looka u dva dana: Kendall Jenner na spoj je nosila hrabru kombinaciju

Fotografi su je snimili u društvu Bad Bunnyja, nakon čega se svi pitaju hoće li se zajedno pojaviti i na Met Gali.

Fotografi su je snimili u društvu Bad Bunnyja, nakon čega se svi pitaju hoće li se zajedno pojaviti i na Met Gali.

Kendall Jenner i Bad Bunny više ne skrivaju svoju romansu - par je viđen na festivalu Coachella, a sada su u New Yorku zajedno uživali na večeri. Manekenka i članica klana Kardashian-Jenner za tu je priliku odabrala odvažnu modnu kombinaciju: spojila je poluprozirni crop top u smeđoj boji uz mikro suknju s remenima i krznom, a u istom stilu su i visoke čizme na tanku petu talijanske kuće Blumarine, također obogaćene remenima i krznom. Reper je nosio crni outfit, sa žutim detaljima na kožnoj jakni Western stila.

image
TATIANAK/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Transparentni modni komadi kroz koje se nazire tijelo novi su trend koji je poharao modne piste i garderobu celebrityja, a Kendall je jedna od predvodnica koja je zaredala dva looka s providnim komadima - i večer prije nosila je dugu haljinu kuće Alexandre Vauthier, u kraljevsko plavoj nijansi. Gornji dio haljine je transparentan, dok je donji dio sačinjen od raskošnog perja ispod kojeg je nosila cipele iste boje.

Inače, manekenka i Grammyjem nagrađeni glazbenik punog imena Benito Antonio Martínez Ocasio našli su se u New Yorku gdje se uskoro održava Met Gala. Obožavatelji se pitaju hoće li par zajedno stići na veliki modni događaj i tako učiniti svoju vezu službenom. O njihovoj vezi počelo se govoriti još krajem veljače ove godine, no za sada su bili poprilično tajnoviti, pa su tek nedavno počeli češće zajedno izlaziti u javnosti. Manekenka je u studenom prošle godine prekinula dvije godine dugu vezu s NBA zvijezdom Devinom Bookerom.

image

Kendall Jenner

INSTAGRAM/@KENDALLJENNER
Linker
26. travanj 2024 04:47