Red Carpet

Elegancija i tihi luksuz: Najbolja modna izdanja glumica s Pulskog filmskog festivala

Većina uzvanica odlučila se za crne ili bijele modne opcije, a na crvenom tepihu nije nedostajalo modnih uzbuđenja.

Pulski filmski festival slavi svoj 70. rođendan, a u skladu s ovom važnom obljetnicom na crvenom tepihu su se iz večeri u večer izmjenjivale sjajne modne kombiancije koje su nosile neke od najvećih diva hrvatske glumačke scene. Osim izvrsnih filmova, Pula je tako ponudila i dozu elegancije i glamura te svečani red carpet kakav inače večemo za festvale poput Venecije ili Cannesa.

image

Helena Minić Matanić

PFF PRESS
image

Rok Juričić s prijateljicom

PFF PRESS

Judita Franković Brdar kao jedna od glumica na našoj sceni koja se ističe istančanim ukusom za modu, ovih dana je na festivalu birala kreacije dizajnerice Alex Dojčinović - od mini asimetrične haljine s perjem do narančastog modela s plavim ukrasom od tila. istaknula se i dugom suknjom s color block geometrijskim uzorkom koju je stilizirala uz retro košulju s babydoll ovratnikom.

image

Judita Franković Brdar

PFF PRESS
image

Ivana Roščić, Judita Franković Brdar i Helena Minić Matanić

PFF PRESS

Barbara Nola također je zaredala više elegantnih outfita, najčešće u crnoj i bijeloj nijansi, dok je crno nosila i Daria Lorenci Flat, u crnoj haljini koju potpisuje dizajnerica Lana Puljić.

image

Daria Lorenci Flatz

PFF PRESS
image

Hrvojka Begović i Barbara Nola

PFF PRESS
image

Barbara Nola i Željka Udovičić

PFF PRESS

Od hrvatskog dizajna primijetili smo i sjajnu midi haljnu u dvije nijanse dizajnerice Marije Kulušić, koju je odabrala Hrvojka Begović. Eleganciju u stilu starog Hollywooda evocirala je Iva Jerković, u pripijenoj crnoj haljini otvorenih leđa koja je posuta šljokicama, a za dugu crnu varijantu odlučila se i Iva Mihalić. Nives Ivanković je, u stilu festivala u Cannesu ili Veneciji, nosila kombinaciju sa slamnatim šeširom i lanenim komadima, koja se uklapa u trend "tihog luskuza". Glumice Tena Nemet Brankov, Lena Medar i Lana Meniga također su sjajno izgledale, iako su odabrale sigurne, ali elegantne i profinjene outfite u crnim ili bijelim nijansama.

image

Lana Meniga, Lena Medar i Tena Nemet Brankov

PFF PRESS
image

Iva Jerković

PFF PRESS
image

Iva Mihalić

PFF PRESS
image

Nives Ivanković

PFF PRESS
image

Anja Šovagović Despot

PFF PRESS
image

Barbara Nola

PFF PRESS
image

Lana Barić

PFF PRESS
Linker
21. travanj 2024 03:03