Emily Ratajkowski

 PROFIMEDIA
Puffer model

Emily Ratajkowski zna kako nositi jednu od najpoželjnijih jakni ove sezone

Ova topla ‘pufasta‘ jakna, bez koje gotovo i da više ne možemo zamisliti hladne dane, prvi se put pojavila još 1936. godine, a osmišljena je upravo kako bi se što lakše izdržale niske temperature.

Ova topla ‘pufasta‘ jakna, bez koje gotovo i da više ne možemo zamisliti hladne dane, prvi se put pojavila još 1936. godine, a osmišljena je upravo kako bi se što lakše izdržale niske temperature.

U zimskoj sezoni može biti prilično izazovno spojiti besprijekoran stil s udobnošću, ali manekenki Emily Ratajkowski to očigledno ide od ruke. Nedavno je tako ‘‘uhvaćena‘‘ u jednoj od mnogih šetnji sa svojim ljubimcem Colombom, a u središtu pozornosti našla se smeđa topla puffer jakna s remenom koja je istaknula njezin tanak struk. 32-godišnja manekenka cijeli je outfit dodatno upotpunila crnim uskim trapez hlačama i udobnim bijelim tenisicama.

image

Emily Ratajkowski

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Puffer jakne i ove su se sezone pokazale kao ultimativni hit, a kako vidimo i iz Emilynog looka, pristaju gotovo svakoj modnoj kombinaciji. Ova topla jakna, bez koje gotovo i da više ne možemo zamisliti hladne dane, prvi se put pojavila još 1936. godine, a osmišljena je upravo iz potrebe da se lakše izdrže niske temperature.

Trenutačno su još uvijek najpopularnije puffer jakne u neutralnim nijansama poput crne, bež ili smeđe koju nosi i sama Emily, ali i modeli u vibratnim bojama kao što su plava, zelena i ružičasta. S obzirom na to da se radi o modelu koji kojeg možemo kombinirati bilo da je riječ o dnevnom looku ili večernjem izlasku, puffer jakna je poprilično dobra investicija.

Puffer jaknu bez problema možemo nositi s tenisicama te klasičnim trapericama, a jednako će se dobro uklopiti na pletene haljine i visoke čizme. Ako se i vama sviđa ovaj ‘‘it‘‘ model sezone koji već nekoliko godina ne silazi s trona, u nastavku vam donosimo nekoliko jakni ovog modela koje su nas oduševile na prvi pogled.

image

Svijetlosmeđa cropped puffer jakna Zara (39,95 eura), Srebrna puffer jakna Zara (49,95 eura), Smeđa duga puffer jakna s kapuljačom Zara (59,95 eura), Bijela puffer jakna Zara (39,95 eura), Tamnosmeđa puffer jakna Zara (35,97 eura)

ZARA
image

Crna kratka puffer jakna Zara (29,97 eura), Metalik puffer jakna Zara (29,97 eura), Bež puffer jakna Jacquemus (1025 eura), Ružičasta puffer jakna duža Vetements (2373 eura)

ZARA/MYTHERESA
Linker
27. travanj 2024 06:00