novi angažman

Emma Watson novo je lice Prade: Drastično je promijenila frizuru, a kampanju je režirala sama

Za snimanje reklame za novi Pradin parfem slavna glumica ošišala se na kratku pixie frizuru kakvu je nosila nakon završetka snimanja filmova o Harryju Potteru.

Britanska glumica Emma Watson, najpoznatija po ulozi Hermione Granger u franšizi Harry Potter, nova je muza talijanskog brenda Prada Beauty. Za potrebe snimanje ponovno se ošišala na pixie dužinu, sličnu frizuru kakvu je napravila 2010. nakon završetka snimanja filma o slavnom čarobnjaku.

Iako ova frizura s ultra kratkim šiškama ne bi stajala svakome, Emma je itekako zna nositi. U narančastoj haljini, s crnim tušem na očima i upečatljivim naušnicama s logom Prade, Emma je predstavila novi parfem talijanskog brenda čiji dizajn još nije otkriven.

No, ova kampanja nije tek još jedna beauty reklama jer iza nje stoji posebna priča. Naime, kad su je iz Prade tražili da sudjeluje u kampanji, pitala je može li je i režirati. Kako se Emma zalaže za održivost, ženska prava te je UN-ova ambasadorica dobre volje, jako dobro promišlja koje će suradnje prihvatiti.

image

Emma Watson 2010.

STEVE FINN/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

"Prada je uvijek išla dalje od tradicionalnih modela i arhetipova zamišljene ljepote i poznata je po ženstvenosti koja izaziva konvencije. Zadovoljstvo je kreirati kampanju i predstavljati miris s tako dubokim filozofskim konceptom i inicijativama održivosti na način koji se čini istinski stvarnim i relevantnim", rekla je Emma u priopćenju za javnost koje donosi Page Six.

Emma u novoj kampanji, kako je napisala Prada, razbija tradicionalni kalup "muze" kako bi ispričala vlastitu priču i slavila svaku njezinu dimenziju. "Naša muza je više od same muze. Više od lica. Više nego savršeno utjelovljenje Prada žene. Ona je oličenje ženske modernosti, slavlje ženske višedimenzionalnosti diljem svijeta".

Linker
19. travanj 2024 07:16