Linda se vraća!

Evangelista nakon zahvata koji ju je izobličio snimila kampanju za Fendi

Bila je poznata po svojoj rečenici da se ne ustaje iz kreveta za manje od 10.000 dolara, a posljednjih je godina u medijima spominjana samo zbog svog promijenjenog izgleda. Sad se Linda vratila jača nego ikada.

Modni kameleon, jedna od najpoznatijih supermodela iz zlatnog doba devedesetih Linda Evangelista imala je tužnu sudbinu. Glasila je za jednu od najljepših žena na svijetu, no svojedobno se povukla iz modelinga, a o svojoj se kalvariji zbog komplikacije estetskog zahvata usudila javno progovoriti. Sada je prvi put nakon velike ispovijesti, prihvatila modni posao.

Evangelista je podijelila fotografiju svoje suradnje s legendarnom modnom kućim Fendi. "Devetog rujna Fendi će održati posebnu modnu reviju u New Yorku kako bi proslavili 25. obljetnicu #FendiBaguette koje je dizajnirala Silvia Venturini Fendi, i dvije godine otkako se Kim Jones pridružio kao umjetnički direktor Couturea i ženske kolekcije", napisala je 57-godišnji model na Instagramu.

Linda je još dodala da je iznimno zahvalna spomenutom dvojcu i cijeloj umjetničkoj ekipi koja je radila na kampanji. Presretna zbog velikog povratka kanadski supermodel godinama je patila u tišini.

Jedino što je dolazilo do javnosti njezine su paparazzi fotografije, poput onih snimljenih 2017. u New Yorku, nakon čega je javnost uzela za pravo da joj zamjeri dobivene kilograme, iako Evangelista već godinama nije radila u svijetu mode. Progovorila je u rujnu 2021.

image

Linda Evangelista snimljena 2017.

SPLASH/PROFIMEDIA

"Mojim pratiteljima koji su se pitali zašto sam prestala raditi dok je karijera mojih vršnjakinja još uvijek trajala otkrivam kako je razlog tome moj unakaženi izgled koji je nastao kao posljedica tretmana CoolSculptinga kojim je postignut sasvim suprotan rezultat. Ta je procedura povećala, a ne smanjila moje masnoće u tkivu te me ostavila zauvijek unakaženom. Nisu pomogle ni dvije bolne operacije, a ostala sam, kako su mediji to opisali ‘neprepoznatljiva", napisala je Linda na Instagramu.

"Zbog toga svega sam pala u depresiju i veliku tugu. Postala sam pustinjak. Pokrenula sam tužbu kojom se želim riješiti ovog srama i svoju priču objavljujem javno. Umorna sam od ovakvog života. Želim izaći iz kuće uzdignute glave, iako više ne izgledam kao što me ljudi pamte", dodala je Evangelista.

Linker
20. travanj 2024 07:47