Uvijek na razini

Extra chic u boji sezone: Donosimo komade s kojima možete kopirati stil kraljice Letizije

Kraljica Španjolske pojavila se u snažnoj nijansi koja joj dobro pristaje.

Članice kraljevskih obitelji nepresušan su izbor inspiracije, ako ste u potrazi za modnim idejama koje se odnose na elegantne outfite. Kraljica Letizia jedna je od onih koja se uvijek nalazi na popisu najbolje odjevenih - sklona je klasičnim lookovima, no često izađe iz tih okvira i prikloni se suvremenim trendovima - Letizia sjajno nosi kožne komade kao i jarke boje, a u posljednjem izlasku nosila je trendi nijansu sezone.

Narančasta kombinacija pravi je izbor ako se želite izdvojiti u masi ovoga proljeća, a nakon vladavine ružičaste, ovo je nijansa koja se nameće kao sjajna zamjena. Stilistički savjet koji preuzimamo od kraljice je - kombiniranje narančaste boje s metalik modnim dodacima. Letizia je nosila srebrne cipele na visoku petu s kojima je uskladila duguljastu torbicu u istom tonu - klasične nijanse poput bež ili bijele ne bi dolazile do izražaja uz ovu nijansu narančaste, pa su metalik tonovi sjajan balans i naglasak koji je dovoljno upečatljiv.

image

Kraljica Letizia u narančastom looku

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Inače, metalik nijanse, osobito srebrne, jedan su od vodećih trendova ove sezone - hlače ili haljina, a zatim i modni dodaci pretežno dolaze u futurističkom sjaju hladnog metala koji izgleda stylish, a primjereni su za različite modne opcije.

image

Odijeli sako i hlače Zara (69,95 + 29,95 eura)/ cipele na visoku petu Mango (49,99 eura)/ mini torbica Zara 45,95 eura)/ natikače na petu Zara (45,95 eura)

Promo
Linker
18. travanj 2024 17:09