etno uzorak moda

Dobre vibracije

Folklor dobrog stila: Za kraj kolovoza pronašli smo komade inspirirane etno uzorcima

Kreacije koje nose etno prizvuk krajem kolovoza nam dolaze kao prijeko potrebna doza energije i dobrih vibracija.

Kreacije koje nose etno prizvuk krajem kolovoza nam dolaze kao prijeko potrebna doza energije i dobrih vibracija.

Dok je cijelu sezonu obilježila moda inspirirana tihim luksuzom i minimalizmom - jednostavni krojevi, "neboje" i u prvom redu funkcionalna i praktična odjeća, za kraj ljeta smo sačuvali odjevne kombinacije koje su "glasne", optimistične i zaigrane. Komadi inspirirani etno stilom i različitim kulturama te nasljeđem svakako su oni koje ćete zapaziti u masi, a ako ih nosite, sigurni smo da će instantno podignuti raspoloženje.

image

Resort kolekcija kuće La DoubleJ

Kombinacija jarkih boja i uzoraka uz suvremene krojeve koji laskaju figuri postaju stilski adut za kolovoz, a sjajno se slažu uz ljetni duh - onaj neopterećeni u slučaju da ste krajem kolovoza na godišnjem odmoru, kao i onaj vezan za gradsku atmosferu i ulice koje se polako popunjavaju i ispunjavaju uobičajenim žamorom.

image

Resort kolekcija kuće La DoubleJ

Ako je pred vama neka svečana prilika, haljine s etno uzorcima mogu poslužiti kao sjajan izbor, za promjenu od klasične crne slip haljine. Posebno efektno i primamljivo izgledaju kompleti koji spajaju topove zanimljivog kroja uz midi suknje, najčešće A-kroja, bogate materijalom i volumenom. Kombinirajte ove razigrane i energične komade uz jednostavne sandale ili cipele na petu s tankim remenčićima i vezicama, poput rimljanki, nosite ih uz drvene klompe kako bi boemski dojam bio još snažniji, a u gradskom okruženju zanimljivo će se spojiti uz kožne mokasinke, traper jaknu i cool torbicu boho stila.

image

Komplet top (25,95 eura) i suknja (39,95 eura) Zara/
hlače u stilu pidžame Zara (39,95 eura) /
top s perjem La DoubleJ (450 eura)/
pareo suknja Zara (29,95 eura)

image

Midi svečana haljina Lisou; Zalando (622 eura)/ haljina s pojasom Zara (49,95 eura)/ haljina s tankim naramenicama Mango (55,99 eura)/ midi suknja La DoubleJ; Net-a-Porter (490 eura)/ maksi haljina Zara (39,95 eura)

image

Midi haljina s uzorkom Farm Rio; Zalando (278 eura)/
košulja s uzorkom Mango (49,99 eura)/
jednodijelni kupaći kostim Agua by Agua Bendita (297 eura)/
kimono ogrtač Izia; Zalando (125 eura)

Linker
26. travanj 2024 07:18