Oduzima dah

Futurističko izdanje: Zendaya privlačila poglede u robotskom odijelu starom skoro 30 godina

Mlada glumica sa svojim kolegama trenutačno u Londonu promovira drugi nastavak filma "Dune: Part Two", a na crveni tepih stigla je u futurustičkom outfitu - robotskom odijelu s potpisom poznatog francuskog dizajnera Thierryja Muglera.

Gotovo svako Zendayino pojavljivanje u javnosti u posljednje vrijeme ne može proći nezapaženo, a to je dokazala i ovaj put na još jednoj premijeri novog nastavka kino hita "Dune: Part Two". Na londonskoj premijeri hit filma američka je glumica još jednom oduševila svojim istančanim i odvažnim stilom.

Na crvenom se tepihu ova talentirana 27-godišnjakinja pojavila u sjajnom robotskom odijelu koje je u rekordnom vremenu izazvalo pravu pomamu na društvenim mrežama. Naime, Zendaya je nosila futurističku kreaciju s potpisom Thierryja Muglera iz njegove kolekcije za jesen/zimu iz 1995. godine.

image
DANIEL LEAL AFP

Muglerovo robotsko odijelo zapravo je nastalo u suradnji s umjetnikom Jean-Jacquesom Urcunom, koji je razvio nove tehnike za postizanje dizajnerske vizije. Ono po čemu se ova kreacija posebno ističe jesu zanimljivi izrezi od pleksiglasa kroz kromirani okvir. Kako ne bi odvlačila pozornost od zanimljivog stylinga, Zendaya nije nosila nakit.

Osim robotskog odijela kojim je oduševila, glumica se ubrzo nakon toga presvukla u nešto klasičnije, ali vrlo elegantno izdanje. Njezin drugi outfit uključivao je crnu maxi strukiranu haljinu s naramenicama i V izrezom, a chic styling dodatno je upotpunila velikim dijamantnim naušnicama te smaragdnim prstenom.

image
DANIEL LEAL AFP

Glumica tijekom cijele dosadašnje premijere novog filma oduševljava obožavatelje svojim modnim izdanjima. Tako je nedavno na pojavljivanju u Meksiku privlačila poglede u monokromatskom Bottega Veneta kompletu.

image
VICTOR CHAVEZ/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kratka dolčevita koju je odabrala otkrivala joj je dio poprsja i njezine istrenirane trbušnjake, a glavna zvijezda outfita bila je dugačka suknja s kožnim detaljima koji su cijelom stylingu dali izgled "odrezanog" korzeta. Uz sve to, suknja je imala i visoki prorez koji je otkrivao dio glumičinih nogu.

Linker
14. travanj 2024 15:50