HIT KOMAD

Gigi Hadid zna tajnu šik zimskih kombinacija: Evo gdje možete pronaći suknju poput njezine

U duhu 2000-ih, brojni su modni dizajneri i trendseteri prigrlili traper u svim oblicima, među njima popularna manekenka.

U zimskim mjesecima nerijetko se dogodi da umjesto ženstvenih komada radije biramo one praktične, udobne i tople. Međutim, ove sezone ponovno je u trendu komad koji objedinjuje sve spomenute karakteristike - duga traper suknja.

U duhu 2000-ih, brojni su modni dizajneri i trendseteri prigrlili traper u svim oblicima, među njima i Gigi Hadid. Popularnu manekenku fotografi su snimili za vrijeme posjeta njezinom dućanu odjeće Guest in Residence u vrlo šik odjevnoj kombinaciji idealnoj za hladnije dane.

image

Gigi Hadid uparila je traper suknju s kožnom jaknom

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Hadid je nosila oversized kožnu jaknu, uski pulover s uzorkom te maksi suknju od tamnog trapera s prorezom s prednje strane. Styling je zaokružila smeđim kožnim čizmama do koljena, crnim remenom s metalnom kopčom te stylish sunčanim naočalama s narančastim staklima.

image

JDY, Zalando, 259,00 kn/34,37 €

PROMO
image

Stradivarius 199,90 Kn/26,53 €

PROMO
image

Bershka, 279,90 Kn/37,15 €

PROMO
image

Zara, 229,90 Kn/30,51 EUR €

PROMO

Suknja poput njezine odlično će upotpuniti vaše casual zimske i jesenske kombinacije, a vrlo slične modele možete pronaći u ponudi high street brendova. Osim suknji s prorezom, vrlo su popularni i modeli s cargo džepovima, a nećete pogriješiti ni sa zvonolikim krojem.

Linker
14. travanj 2024 22:48