specijalno izdanje

Gloria IN donosi čak 100 stranica blagdanskog užitka!

U našem posebnom, proširenom izdanju čekaju vas najljepše modne kombinacije za božićne i novogodišnje partije, slasni blagdanski recepti i najpopularnije domaće influencerice.

Novi broj Glorije IN - specijalno izdanje u potpunosti posvećeno svim radostima predstojećih blagdana, donosi stotinu stranica najmaštovitijih modnih, beauty i lifestyle ideja. Pronađite gastro i dizajn inspiraciju uz zamamne recepte Slavice Šagolj, fantastične ideje za božićne dekoracije Matije Hiršman i svečani postav stola Ante Jurkovića.

Blagdanima se vesele i naše zvijezde s naslovnice, influencerice Dora Predojević, Paula Sikirić i Tea Dujmić, koje su nam otkrile sve svoje male modne strasti i velike planove za budućnost.

image

Paula Sikirić, Tea Dujmić i Dora Predojević

VEDRAN PETEH CROPIX

Novi broj donosi i veliki specijal posvećen idejama za božićne darove prema horoskopskim znakovima – znamo što bi oduševilo Lavice, iznenadilo Škorpione i raznježilo Bikice. Imamo i prijedlog za supruga ili dečka koji je nedavno otkrio kuhanje, te prijateljicu koja je luda za kozmetikom.

Tu su i najljepši darovi za mališane ali i ideja kamo ih odvesti na izlet. U Beču je upravo otvorena izložba posvećena Harryju Potteru, a što još možete raditi u gradu na lijepom, plavom Dunavu otkrijte u novom broju Glorije IN!

Dar čitateljima: Uz novi broj magazina Gloria IN dosimo vam čak 34 kupona s dodatnih 30% popusta na već snižene outlet cijene. Kupone možete iskoristiti od 15. do 21. prosinca.

image
PRODUKCIJA GLORIA
Linker
25. travanj 2024 04:15