Jessica Chastain

Glumica oduševila u senzacionalnoj haljini koja podsjeća na outfit još jedne poznate dame

Američka glumica Jessica Chastain na dodjelu nagrada Independent Spirit Awards stigla je u elegantnoj haljini modne kuće Oscar de la Renta, a styling je dodatno upotpunila Jimmy Choo platformama od lakirane kože te visećim okruglim naušnicama.

Sezona dodjela nagrada za filmska postignuća u punom je jeku, a dok zvijezde nestrpljivo iščekuju onu najprestižniju, Oscare, koriste ostale prilike kako bi pokazale glamurozne outfite. Upravo se to dogodilo na dodjeli nagrada Independent Spirit Awards u Santa Monici, a svojim senzacionalnim izdanjem posebno je oduševila Jessica Chastain. Američka glumica tim je povodom odabrala plavu efektnu haljinu do poda modne kuće Oscar de la Renta.

image

Jessica Chastain za dodjelu je odabrala elegantnu kreaciju modne kuće Oscar de la Renta

C FLANIGAN/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK

Riječ je o haljini bez naramenica iz njihove kolekcije za jesen/zimu 2024., s motivima lišća te suknjom podstavljenom resicama. Zanimljiv styling dodatno je upotpunila Jimmy Choo platformama od lakirane kože te visećim okruglim naušnicama. Ipak, posebnu je pažnju privlačila upravo poluprozirna haljina koja nas je već na prvi pogled podsjetila na onu kakvu je Selena Gomez nosila na ovogodišnjoj dodjeli Emmyja. Ona je odjenula poluprozirnu, svjetlucavu bordo haljinu istog dizajnera koja je savršeno pratila linije njezinog tijela.

image

Selena Gomez u haljini modne kuće Oscar De La Renta na dodjeli Emmy

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Osim Chastain, ni mnoga druga poznata lica svojim lookovima nisu razočarala. Anne Hathaway tako je još jednom oduševila svojim modnim izdanjem, a ovog puta bila je riječ o svjetlucavom Valentino kombinezonu sa šljokicama. Emma Roberts odvažila se na hrabru kreaciju s prorezima, također modne kuće Valentino, dok Natalie Portman nije odoljela najpoželjnijoj boji sezone odabravši Balmain crvenu kreaciju s ružinim motivima.

image

Anne Hathaway

C FLANIGAN/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK
image

Emma Roberts

C FLANIGAN/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK
image

Natalie Portman

C FLANIGAN/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK

U nastavku pogledajte tko je još bio na dodjeli nagrada.

image

Billie Eilish

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK
image

Anna Kendrick

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image

Elizabeth Banks

C FLANIGAN/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK
image

Emma Corrin

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
18. travanj 2024 16:46