HINA/ POOL/ Damir SENCAR/CROPIX / Damir SENCAR
INTERES JE VELIK

Haljina Sanje Musić Milanović s inauguracije napokon je u prodaji, a cijena je pravo iznenađenje

Na web stranici Varteksa objavljena je informacija da je od danas za kupnju dostupna haljina o kojoj se nedavno mnogo pričalo, a u kojoj je prva dama zaradila lavinu komplimenata.

Odmjerena i decentna haljina domaćeg brenda koju je Sanja Musić Milanović odabrala za svečanu inauguraciju svojeg supruga Zorana Milanovića od danas je i službeno u prodaji, kako na web shopu tako i u trgovinama.

Kako doznajemo, u pojedinim trgovinama su je neke dame požurile i rezervirati, a još je veća zainteresiranost vladala na web narudžbama. I sami smo je pronašli "na vješalicama" domaćeg brenda u jednom poznatom zagrebačkom shopping centru.

"Svako malo netko uđe u trgovinu i pita nas je li to 'ta' haljina. Komentari su redom pozitivni, kažu nam da izgleda još ljepše uživo. Već smo ih i prodali nekoliko, a imamo i rezervacije. Pouzdano znamo da nam internet prodaja već gori", rekla nam je prodavačica u jednoj od trgovina ovog domaćeg brenda.

Poznata je i cijena haljine koja je opisana epitetima poput 'dostojanstvena i smirena', a ona je 1.190 kuna.

privatna fotografija

Haljina u nježnoj rozoj boji decentno prati i naglašava žensku siluetu, asimetričan centralni detalj veže se u struku, a ženstven i diskretan dekolte naglašava liniju vrata i estetski ga izdužuje stoji u opisu haljine.

Kao najveći plus naglašena je njezina dužina, a odličan je modni odabir, dodaju na webu, za razne prigodne, one formalne i svečane, kao i one romantične.

Uz haljinu je supruga predsjednika Zorana Milanovića na svečanoj inauguraciji kombinirala tamne salonke na visoku potpeticu, a od nakita je nosila naušnice i prsten s potpisom dizajnera Nenada Sovilja.

Domagoj Kunić
Sanja Musić Milanović na inauguraciji supruga Zorana.

Pročitajte i:

Linker
14. travanj 2024 22:00