Press foto
bez greške

Haljinu koju svaka žena treba imati u ormaru Jelena Rozga nosi odlično

Poznata pjevačica jučer se pojavila u konjičkom klubu pored Zagreba u glamuroznoj koktel haljini koja je istaknula njezinu vitku liniju.

Bez obzira na godišnje razdoblje, trendove i građu tijela, svi modni dizajneri slažu se u jednom: mala crna haljina uvijek je u modi i to se nikad neće promijeniti.

Crna haljinica, koju je kao 'modnu ideju' svijetu predstavila legendarna Coco Chanel i danas je jednako aktualna jer u njoj svaka žena izgleda elegantno i dotjerano, u kojoj se god prigodi našla.

Ovaj odjevni komad iz sezone u sezonu ponavlja se u kreacijama domaćih i stranih dizajnera, koji je zgodnim detaljima pokušavaju reinventirati i dati joj svoj osobni pečat.

Male crne haljine obožava i pjevačica Jelena Rozga čija vitka figura može podnijeti i najzavodljivije, pripijene modele.

Press foto

Poznata hrvatska pjevačica zabavljala je uzvanike na reviji branda Ipanema u Konjičkom klubu Trajbar, odjevena u atraktivnu crnu haljinu asimetričnog kroja.

Korzetirana haljina od čipke, viskoze i tila, s naglašenim volanom na jednom ramenu stiže iz kolekcije hrvatskog dizajnera Ivana Alduka, čije kreacije Jelena rado nosi.

Kako doznajemo od samog dizajnera, haljina se može kupiti i u nježno ružičastoj varijanti i prodaje se po cijeni od 2.000 kuna.

Press foto/Ivan Alduk

Haljina je idealna za koktel zabave, vjenčanja i razne svečane prigode, a zbog naglašenih detalja, ova je 'mala haljina' sve samo ne obična.

Kako crni odjevni komadi ostavljaju mjesta poigravanju s raznim bojama, svoju haljinu Jelena je sinoć upotpunila zlatnim sandalama s remenčićima, zlatno-crnim naušnicama, crvenim lakom na noktima i tankim končanim narukvicama.

Press foto

Linker
18. travanj 2024 09:19