smeđe i bijelo

Hit kombinacija boja: Testirajte i vi omiljeni koloristički spoj svjetskih modnih ikona

U kombinacije uključite bijelu pamučnu košulju i majicu koje pripomažu elegantnom, odnosno ležernom dojmu.

One kojima je dosta odijevanja u istu nijansu boje od glave do pete mogu posegnuti za drugačijim stilskim rješenjem - kolorističkom kombinacijom. No, kako bi se ostalo u minimalističkom stilskom "raspoloženju" koje dominira u proljetno-ljetnoj sezoni, zajedno se nose smeđa i bijela. Pritom se podrazumijevaju različite nijanse tih dviju smirenih, klasičnih boja, no u istom stylingu neka bude jedna od svake: na koju god se odlučili, izgledat ćete otmjeno.

Kad je riječ o kombiniranju odjevnih predmeta, najlakši način je da bijeloj košulji i hlačama, odnosno suknji, dodate smeđi ogrtač ili jaknu. Smeđu haljinu se može nositi s bijelim modnim dodacima, a praktičan je i "color blocking" princip stiliziranja: gornje odjevne predmete bijele boje kombinirajte s donjim smeđim. A ono što daje osobito rafinirani dojam je kombinacija različitih materijala.

image

Emili Sindlev

CORNEL CRISTIAN PETRUS/SHUTTER

U smeđoj, naime, ima mnogo kožnatih odjevnih predmeta, a takvom krutom materijalu sa sjajem pristaje odjevni komad od laganog svilenog šantunga, sjajnog satena i prozirnog organdija, kao što predlaže talijanska dizajnerica Miuccia Prada u kolekciji za svoj brend Miu Miu.

image

Suknja, Massimo Dutti, 299 eura;

Majica Commando, 127 eura, Net-a-Porter;

Hlače H&M, 24.99 eura;

Tenisice Stradivarius, 19.99 eura;

Mokasinke See by Chloe, 370 eura, Karla

Press

Brušena smeđa koža pristaje pak uz tkanine izražajne površine kao što su lan i bukle te pletiva reljefnog boda. Taj spoj materijala izgleda elegantno i ležerno, idealno u situacijama kad se u jednom stylingu mora proći kroz razne prigode, od ureda do večernjeg izlaska.

image
Produkcija Gloria
Linker
25. travanj 2024 18:39