zavodljiv spoj

Hitovi ljeta: Minimalistički korzeti i grudnjaci u boji kože sjajno idu uz mrežaste komade

I naša je kosa na godišnjem odmoru, no pripazite da sunce, more i sol ne naprave od nje nešto nalik sasušenoj morskoj travi. Plan njege uz koji će ostati meka i njegovana potražite u novom broju Glorije IN!

Rupičasti odjevni predmeti i ovog su nas ljeta osvojili svojim drskim šarmom, ali i natjerali da se više potrudimo oko odabira donjeg rublja.

Minimalistički korzeti i grudnjaci u boji kože sjajno će pristajati uz atraktivne mrežaste komade predstavljene na stranicama u novom broju, a koje najhrabrije ljubiteljice mode nose na golu kožu, ponosno pokazujući njezinu preplanulost. Ljeto, složit ćete se, nije vrijeme za sram, već za uživanje, bezbrižnost i ležernost.

I naša je kosa u ovo vrijeme na godišnjem odmoru, no pripazite da sunce, more i sol ne naprave od nje nešto nalik sasušenoj morskoj travi. Donosimo plan njege uz koji će ostati meka, njegovana i dotjerana tijekom čitavog ljeta.

Iako većina ovo godišnje doba veže uz boravak na moru, postoje i oni koji preferiraju slatkovodne oaze. U rubrici izlet otkrivamo vam čari Belopeških jezera u Italiji, prirodnog bisera smještenog ispod planine Mangart. Uživajte u ljetu!

image
PRODUKCIJA GLORIA
Linker
20. travanj 2024 04:19