UPOZNALE SE NA SETU

Hrabar modni odabir bivših kolegica: Doris Pinčić i Ecija Ojdanić nose istu haljinu koja nije za svakoga!

Ecija Ojdanić i Doris Pinčić velike su prijateljice koje je spojio zajednički projekt. Iako je između njih 14 godina razlike, obje Elfsovu haljinu pripijenu uz tijelo nose savršeno, naglašavajući besprijekornu liniju koju održavaju sportskim aktivnostima i zdravom prehranom.

Nije rijetkost da poznate dame na našoj sceni u različitim prigodama odjenu iste haljine poznatog modnog brenda. U većini slučajeva radi se o hrvatskom potpisu. Iste su haljine ove godine odjenule glazbenica Jelena Rozga i glumica Gracija Filipović koju smo prvi put upoznali ulogom u filmu "Murina", koji je nagrađen na filmskom festivalu u Cannesu. Upravo je tamo nosila dvobojnu haljinu s golim leđima, koju je nekoliko mjeseci ranije Rozga odjenula za fotografiranje za Glorijinu naslovnicu kada je velikim intervjuem proslavila 25 godina zavidne karijere.

image
Gracija Filipović i Jelena Rozga u haljini brenda eNVy room.
JOHN PAVLISH, PR

No, nisu one jedine. Elfsovu usku plavu haljinu na jedno rame, koja ne stoji baš svima, na različitim manifestacijama "isfurale" su glumica Ecija Ojdanić i voditeljica Doris Pinčić. Također, slične sandale na petu i raspuštena kosa, upotpunile su gotovo identičanu modnu kombinaciju kolegica koje su prije desetak godina dijelile set.

Haljinu s potpisom dizajnera Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice, HRT-ova voditeljica emisije "Dobro jutro, Hrvatska", odjenula je za voditeljski zadatak na festivalu "Dalmatinske šansone - Šibenik 2021.". Rođena Zadranka pozirala je našem fotografu i pokazala zavidnu liniju te preplanuli ten.

image
Voditeljica Doris Pinčić na 24. Večerima dalmatinske šansone.
NIKSA STIPANICEV/CROPIX

Istu haljinu, koja se može kupiti na Elfsovom web shopu i stoji 1500 kuna, odjenula je glumica Ecija Ojdanić na predstavljanju HRT-ove programske sheme "Jesen u mom domu", što nije propustilo i niz mnogih poznatih lica poput Joška Lokasa, Morane Zibar, Dušana Bućana, Enesa Vejzovića...

Strastvene trkačice

Ecija je ovo ljeto snimala seriju koja će se prikazivati na HRT-u, Mrkomir I., a izgleda da je uz naporna snimanja imala vremena za bavljenje sportom budući da joj je linija i dalje besprijekorna. Obožava trčanje, pilates i zdravu prehranu, a upravo je svo troje razlog zašto na pragu 50.-e izgleda bolje nego ikada, što je ponovno pokazala i svojim modnim odabirom.

image
Glumica Ecija Ojdanić i kolege
DARKO TOMAS/CROPIX

"Kada sam se posložila kao osoba, žena, supruga i glumica, nestali su i problemi s viškom kilograma. Meni je prehrana vezana uz emocije: jedem kada sam tužna, jedem kada sam sretna, kada sam nervozna... Priuštim si jednom tjedno da pojedem sve što mi srce poželi, ali ubrzo se vraćam natrag u tračnice", nedavno je istaknula glumica u intervjuu za Gloriju.

Čitajte i: Sve o novoj seriji koja uskoro stuže na HRT! Goran Navojec i Ecija Ojdanić kao knez Mrkomir I. i pohlepna kneginja Anuška

Njezina kolegica, bivša glumica Doris, također liniju održava zdravom prehranom te bavljenjem sportom, u prvom redu trčanjem. Nedavno se na jedan dan pridružila sociologu i piscu Bruni Šimleši na ruti Via Adriatica, a 2019. godine sudjelovala je u utrci Zagreb Advent Run.

Dijelile su i set

Njih dvije upoznale su se na setu serije "Larin izbor", gdje je Ecija u ulozi zločeste "svekrve" Nele Zlatar, mladoj Lari, odnosno Doris, spletkama i neodobravanjem za ženu njezina sina, svakodnevno zagorčavala život. U stvarnosti je totalna suprotnost, Ecija i Doris se javno vole, a to su dokazale i zajedničkim pojavljivanjem i 2018. godine na Elfsovoj modnoj reviji nakon koje je Doris starijoj kolegici i glumačkom uzoru, uz zajedničke fotografije, napisala i posvetu na Instagramu.

Čitajte i: Kakva linija, a tek haljina! Voditeljica Doris Pinčić još jednom pokazala da su najjednostavnije kombinacije i najljepše

Linker
20. travanj 2024 15:04