Svečana dodjela

Hrvatice vole igrati na sigurno: crvenim tepihom dominirala najelegantnija boja

Uz pokoji izuzetak kao što je to Nina Violić u razigranoj ružičastoj haljini, većina poznatih Hrvatica je za svečanu dodjelu odabrala crni komad - kao što to često i svi radimo jer se radi o (ne)boji koja većini laska i s kojom se teško može pogriješiti kada su u pitanju večernje prilike.

Crna kožna haljina, komad sa zanimljivim dodatkom poput perja ili pak crno odijelo sa zanimljivim topom - sve su to odjevne kombinacije koje smo mogli vidjeti na crvenom tepihu Zlatnog Studija, medijske nagrade Jutarnjeg lista na kojoj su se okupili poznati voditelji, novinari, glumci, glazbenici, influenceri... I dok su muškarci igrali na sigurno s odijelima, žene su također birale ziherašku opciju - ali kada je boja u pitanju.

Ništa neobičnog nema u tome što su dominirale crne boje - radi se o nijansi koja je simbol elegancije, ali i misteriozno zavodljiva te dobar odabir bez obzira na prigodu. Najsigurnija je od svih opcija, odlična je za prikrivanje "nesavršenosti" i dobro pristaje svim tonovima kože i bojama kose. Tako je Antonija Blaće nosila kreaciju domaćeg dvojca Elfs, Mia Kovačić je odabrala Envy Room, dok je Mia Dimšić nosila haljinu Matije Vuice.

Između brojnih crnih toaleta izdvojilo se i nekoliko onih u boji - najhrabriju nijansu nosila je glumica Nataša Janjić Medančić koja je odabrala večernju haljinu narančaste boje, dok je daleko najzabavniju haljinu odijenula glumica Nina Violić - ružičastu kreaciju s resicama. Da se glumice najviše zabavljaju pokazala je i Nives Ivanković koja je stigla u šljokičastom kombinezonu brenda Elfs, ali najodvažnija je ipak bila naša dizajnerica Aleksandra Dojčinović koja je uspješno kombinirala plavu, crvenu i žutu.

image

Nives Ivanković

DAVOR PONGRACIC CROPIX
image

Nina Violić

DAVOR PONGRACIC CROPIX
image

Nataša Janjić Medančić

DAVOR PONGRACIC CROPIX
image

Aleksandra Dojčinović

DAVOR PONGRACIC CROPIX
Linker
07. ožujak 2023 09:35