Davor Matota
prozirna majica za poglede

Hrvatska Beyonce u uskim trapericama špicom vlada kao pozornicom

S velikim osmijehom na licu sve poznatija pjevačica prošetala je gradom u prozirnoj majici i uskim trapericama...

Doris Dragović, Aretha Franklin, Danijela Martinović...u showu "Tvoje lice zvuči poznato", Maja Bajamić pokazala je da nema pjevačice koju ne može 'skinuti', no mnogi će je pamtiti upravo po fantastičnom oponašanju slavne Beyonce i izvedbi njezine pjesme "Listen" koju je otpjevala s malenom Elenom Brnić.

u5gCLPiUAXUu5gCLPiUAXU

25-godišnja Dalmatinka fantastično vlada pozornicom, a pažnju privlači i van radnog mjesta, kad god osvane na splitskoj rivi ili zagrebačkoj špici.

U centru Zagreba snimljena je u jednostavnoj, ali odvažnoj kombinaciji s pripijenim trapericama koje su istaknule lijepu figuru pjevačice koja je više puta izjavila da su fitness i briga o tijelu i zdravlju iznimno važan aspekt njezinog života.

Uz uske traperice Maja je odjenula majicu s kratkim rukavima, boje pudera, ispod koje se nazirao crni grudnjak. Za dašak glamura, u kombinaciji su se našle i trendi proljetne gležnjače s otvorenim prstima i tankim vezicama, koje su otkrile svijetloplavi lak na noktima.

Slične cipele s visokom potpeticom nedavno su nosile sestre Hadid, Selena Gomez i Jennifer Lopez, a obožava ih i sama Beyonce.

Spica / Zagreb 14.04.2018. / foto. Davor Matota / Maja Bajamic
Davor Matota

Uz minimalističku kombinaciju, Maja je usne istaknula žarkim ružem u ružičastoj boji, a oči od sunca zaštitila mačkastim naočalama sa smeđim okvirima.

Spica / Zagreb 14.04.2018. / foto. Davor Matota / Maja Bajamic
Davor Matota

Simpatična pjevačica, uvijek spremna na razgovor i šalu, u nedavnom video intervjuu za portal Gloria.hr otkrila je da je privlače uredni muškarci čija trenirka miriši na omekšivač, da se u njezinoj torbici nalazi sve i svašta, da se najbolje odjeća kad je kod dide i bake na selu, bez šminke i u staroj majici te da nema modnu ikonu.

Spica / Zagreb 14.04.2018. / foto. Davor Matota / Maja Bajamic

Otkrila nam je i kako joj je bilo u medicinskoj školi i kome se najviše divi na hrvatskoj sceni te kako zvuči kad imitira Indiru.

Spica / Zagreb 14.04.2018. / foto. Davor Matota / Maja Bajamic
Davor Matota

Naš speed date s Majom Bajamić, pogledajte ovdje:

TrzsgOD8W1o

Linker
21. travanj 2024 14:53