sofisticirani look

I Rihanna nosi XXL torbu: Odabrala je Bottegu Venetu u mnogima omiljenoj jesenskoj nijansi

Rihanna je u izlasku u New Yorku izgledala sofisticirano u dugom kaputu, a odabirom torbe potvrdila je koja boja vlada ove jeseni.

Pjevačica i poduzetnica Rihanna izgledala je otmjeno u dugom tamno sivom kaputu brenda Dries Van Noten za koji treba izdvojiti 2214 dolara i uskim crnim čizmama modnog brenda Balenciaga. Osnivačica brenda Fenty Beauty svoj sofisticirani izgled je upotpunila s dijamantnom ogrlicom, ali pažnju je ukrala velika torba modnog brenda Bottega Veneta bordo nijanse - mnogima omiljene boje za hladnu sezonu.

image
BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Od make-upa je odabrala sjajilo za usne smeđe nijanse i bronzer s kojim je postigla osunčani sjaj.

image
BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ovo je jedan u nizu izlazaka pjevačice koja je prije dva mjeseca rodila drugo dijete - sina Riota Rosea Mayersa. A$AP Rocky i pjevačica su odlučili zadržati svoju tradiciju imenovanja, koristeći još jedan nadimak koji počinje sa slovom R, nakon što su prvog sina u svibnju 2022. godine nazvali RZA Athelston Mayers.

Podsjetimo, pjevačica i reper su vezu započeli 2020., nakon sedam godina poznanstva. Svog prvog sina rodila je u svibnju dvije godine nakon, a Rihanna je lani u razgovoru za Vogue otkrila detalje i priznala kako je repera godinama doživljavala samo kao prijatelja.

"Kada mi je netko u prijatelj, niti ne pomišljam da bi mi mogao biti nešto više od toga", priznala je.

Svoju drugu trudnoću, Rihanna je objavila nastupajući na Super Bowlu ove godine. Pjevačica i A$AP Rocky gotovo su mjesec dana tajili da su dobili drugo dijete, a toliko je trebalo i da saznamo ime njihovog drugog sina. "Rihanna uživa u ulozi majke, trenutačno joj ništa nije važnije od roditeljstva. I sretnija je nego ikad", izjavio je obiteljski prijatelj za People. Par još uvijek nije odgovorio na glasine da su se u tajnosti vjenčali.

Linker
19. travanj 2024 19:53