Vedran Peteh
Kakva kraljica

Ida Prester napravila tulum na koji su svi bili pozvani: 'Tvoj ormar je velik kao pola mog stana'

Glazbenica Ida Prester napravila je Instagram tulum u svom stanu. Svojim pratiteljima je pružila zabavu iz snova.

Mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite su možda ljude zadržale u njihovim kućama, ali pjevačica i voditeljica Ida Prester našla je način kako da za sve napravi nezaboravan tulum.

"Pogledajte ove cipele, ne mogu ih kombinirati uz ništa, ali su mi tako slatke", komentirala je Ida, hodajući svojim bogatim ormarom u live Instagram prijenosu koji je priredila sinoć točno u 20 sati za sve svoje pratitelje na ovoj društvenoj mreži.

Pokazala je i omiljenu šljokičastu jaknu, ogrtač na šljokice i plavi baloner iz kojeg se ne skida jer ispod njega može odjenuti bilo što. Nakon što joj je netko napisao da ne može vjerovati koliko joj je velik ormar, Ida je svojoj pratiteljici domišljato odgovorila.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

"Pokažite slobodno ovaj live svojim dečkima i muževima, nek vide ovaj kaos i što sve imam, onda će shvatiti koliko vi imate malo stvari i koliko ste skromni", rekla je Ida pokazujući i cipele koje je kupila u Kolumbiji. Tad je podijelila priču da je iz KOlumbije za savjet o kupnji spomenutih cipela pitala za savjet svoje pratitelje i otkrila kako ju je čak njih tisuću otvoreno nagovarallo da ih kupi, pa je to i učinila. Također, u javljanju uživo pokazala je na desetke svojih kožnatih torbi, koje redovito kupuje u second hand shopovima, a pohvalila se kako najbolje ulove ima iz Budimpešte.

"Ovaj zlatni ogrtač nosim na plažu.. Kad već nemam silikone i nemam neko utegnuto tijelo onda ovako idem da me vide", dobacila je Ida koja je zvala pratitelje i pozvala sve da pokažu svoje ormare.

screen shot


ČITAJTE I:

Linker
18. travanj 2024 09:54