MUST HAVE

Ide na sve kombinacije: Ovaj model kaputa apsolutni je vladar sezone

Dobra je vijest da ove godine dugi kaput možemo nositi na bilo koji outfit, i pritom biti apsolutno u trendu.

Kada modni brendovi počnu otkrivati vlastite kolekcije za jesen i zimu, možemo biti sigurni kako ćemo u svakoj od njih pronaći dugi kaput. Ovaj stylish komad odjeće već je godinama jedan od ‘‘must have‘‘ stvari u našem ormaru, prvenstveno jer se vrlo lako kombinira i samim time savršeno pristaje mnogim različitim stilovima.

Dugi kaput zasluženo se smatra bezvremenskim modnim klasikom s kojim nikada ne možemo pogriješiti, bez obzira na to biramo li outfit za poslovne prilike, sportski look ili opuštajući odlazak na kavu s prijateljicama.

Poslovni look s daškom elegancije

Dobra je vijest da ove godine kaput možemo nositi na bilo koji outfit i pritom biti apsolutno u trendu. Za sve one koji prate modu ili samo žele investirati u komad odjeće koji će moći nositi u slobodno vrijeme, ali i na posao, dugi kaput neutralnih boja poput sive, tamnoplave ili bež odličan je izbor. Za savršeni poslovni outfit kaput je moguće kombinirati na dugu pencil suknju ili odijelo i jednostavno izgledati sjajno.

image

Bež kaput idealno je rješenje za poslovniji look

VINCENZO GRILLO/IMAXTREE.COM LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Kaput se može nositi i na odijela

FRANCESCA BABBI LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Kaput crne boje vječiti je klasik koji pristaje svim kombinacijama

VINCENZO GRILLO LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Kombinacija s trenirkom kao ležerni statement

S obzirom na to da kaput nije više rezerviran isključivo za poslovne prilike, moguće ga je bez problema iskombinirati na ležernije komada odjeće poput oversize trenirke, koja je postala svojevrsni ‘‘must have‘‘ svačijeg ormara, i udobnih tenisica. Osim toga, tek jedan pogled na svjetske trendseterice dovoljno je uvjerljiv dokaz kako su obična trenirka i kaput itekako dobar spoj. Ova je kombinacija udobna i opuštena, a opet dovoljno stylish.

‘‘Afterwork‘‘ druženja s prijateljicama

Kombiniramo li dugi kaput sa suknjom od trapera ili kožnom minicom s prorezom, ovu je kombinaciju moguće isfurati na spoj, odlazak u kino ili na kavu s prijateljicama. Svi oni koji ipak nisu ljubitelji minimalističkih komada odjeće, dugi kaput mogu nositi na obične traperice ili široke hlače, običan T shirt ili neki vibrantan outfit.

image

Crni dugi kaput odlično se uklapa u svaku kombinaciju

VINCENZO GRILLO LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Za ležerniju verziju, kaput je najbolje kombinirati sa suknjom

VINCENZO GRILLO LAUNDCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Kaput može biti i ‘‘matching‘‘ s ostatkom garderobe

VINCENZO GRILLO LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Kaputi za ovu sezonu

Posjetimo li ovih dana bilo koju od trgovina ili zavirimo u njihov webshop, pronaći ćemo uistinu veliki izbor dugih kaputa, počevši od minimalističkih i neutralnih modela pa sve do onih u jarkim bojama ili zanimljivih uzoraka.

U nastavku vam donosimo nekoliko najprodavanijih modela.

image

Kaput od buklea Zara (69.95 eura), Kaput od kašmira Max Mara (4,159.00 eura), Pleteni kaput Zara (89.95 eura), Kaput uz tijelo soft Zara (49.95 eura)



ZARA/MAX MARA
image

Kaput s uzorkom riblje kosti i pojasom Zara (99.95 eura), Vuneni kaput na dvostruko kopčanje Max Mara (905.00 eura), Kaput od kašmira Max Mara (2,845.00 eura)

ZARA/MAX MARA
Linker
24. travanj 2024 16:31