Novi dućan u Teslinoj

 PRESS
Notes of Zagreb

Idealan poklon za vaše njuškice: U središtu Zagreba možete kupiti parfeme za kućne ljubimce

Bogata ponuda mirisa, između ostalog, obuhvaća difuzore za prostor, sprejeve, mirisne svijeće, mirisne sprejeve za tijelo te inovativne parfeme za kućne ljubimce.

Bogata ponuda mirisa, između ostalog, obuhvaća difuzore za prostor, sprejeve, mirisne svijeće, mirisne sprejeve za tijelo te inovativne parfeme za kućne ljubimce.

Notes of Zagreb, hrvatski brend mirisa za dom, otvorio je drugi butik u samom srcu Zagreba i tako proširio pristup jedinstvenim mirisnim iskustvima koja su postala prepoznatljiva po originalnosti i kvaliteti.

Novi dućan u Teslinoj ulici u Zagrebu prostire se na 22 m2 i ističe se minimalističkim dizajnom i paletom neutralnih tonova bijele i crne, obogaćenih zlatnim naglascima. Bogata ponuda mirisa, između ostalog, obuhvaća difuzore za prostor, sprejeve, mirisne svijeće, mirisne sprejeve za tijelo te inovativne parfeme za kućne ljubimce.

image
PRESS

Svi proizvodi odražavaju, kažu vlasnici, visok standard kvalitete i pažljivo odabrane mirisne note koje dodatno obogaćuju životni prostor. Iz široke ponude mirisa, tako je moguće odabrati cvjetne, voćne, začinske i drvene note i pronaći savršeni miris za dom, javne prostore, urede, hotele, barove i restorane.

image

Novi dućan u Teslinoj

PRESS

Alma Pavetić i Nino Ivković, osnivači brenda, poručili su kako otvorenje prostora u Teslinoj ulici predstavlja važan korak u širenju prisutnosti i omogućava da još više ljudi doživi ljepotu njihovih mirisa.

image
PRESS

"Ponosni smo na minimalistički dizajn koji odražava suštinsku eleganciju našeg brenda. Naša strast prema stvaranju jedinstvenih mirisnih iskustava nadahnjuje nas da neprestano istražujemo nove ideje i kvalitetne sastojke. Novi dućana prilika je da zajedno s našim kupcima proširimo ljubav prema mirisima.- ističu vlasnici. Inače, Notes of Zagreb je hrvatski brend mirisa za dom inspiriran ljepotom grada Zagreba.

image
PRESS

"Naš je san bio stvoriti više od lijepih, funkcionalnih proizvoda, željeli smo stvoriti životni stil. U našim buticima razumijemo da je svačiji ukus drugačiji i nastojimo pružiti širok raspon opcija koje će zadovoljiti vaše potrebe. Posvećeni smo pružanju visokokvalitetnih proizvoda i izvrsne korisničke usluge, zaključuju Alma i Nino.

image
PRESS
Linker
27. travanj 2024 06:48