INSTAGRAM
Moda s pričom

Indestructible concept room: Zagrebačka modna oaza s handmade komadima

Modni brend handmade dizajnerskih komada osvaja snažne, ekološki osviještene žene koje vole biti jedinstvene.

Modni brend handmade dizajnerskih komada osvaja snažne, ekološki osviještene žene koje vole biti jedinstvene.

Moda nije nešto što egzistira samo u haljinama. Moda je na nebu, na ulici, moda ima veze s idejama, načinom života, sa svime što nam se događa, rekla je besmrtna Coco Chanel, a četiri sjajne žene, tu su misao ugradile u svoj način modnog stvaralaštva. Poduzetnice i zaljubljenice u održivu modu i ručni rad, Slađana Raitze, Anđelka Valentić, Lidija Logar i Jelena Rudić stoje iza branda Indestructible.

Indestructible je puno više od branda, to je način življenja. Uz zagrebački concept room, koji možete razgledati na Jarunu, Indestructible se nalazi i u Njemačkoj, a cijela modna priča krenula je iz Slovenije. Žene koje vole Indestructible ekološki su osviještene, cijene handmade komade, kupuju pametno, vole pomagati ženama oko sebe, njegovane su i vole lijepo izgledati, ali u tome ne pretjeruju.

Oaza handmade proizvoda

Oazu handmade proizvoda, hrvatskih i slovenskih brendova predstavlja nam jedinstvena Anđelka Valentić – suvlasnica, PR i ambasadorica brenda Indestructible u Hrvatskoj. Anđelka je godinama gradila uspješnu marketinšku karijeru u korporacijama, a uz marketing, najveća joj je ljubav moda. Kako se filozofija Indestructiblea velikim dijelom bazira na društvenim mrežama, Anđelka kao ambasadorica branda svakodnevno manekenski pozira i prezentira ženstvene Indestructible ‘IT’ komade koji savršeno odgovaraju svakoj ženskoj figuri.

"Dobra bijela majica, mala torbica, elegantna suknja ili haljina i komad nakita nikada neće izaći iz mode. Taj smjer njeguje naš concept room. Mjesto je to gdje vas savjetujemo kako i što kombinirati ovisno o prigodi i sukladno budžetu. Želimo da Indestructible postane lokacija gdje svaka žena dolazi s osmijehom, a odlazi zadovoljna, ispunjena i sretna" – smatra Anđelka.

"Naše su usluge usmjerene na svaku ženu i bilo koju figuru tijela, konfekcijske brojeve i godine jer mi sve šivamo ručno. Težimo tome da sve što kupite možete kombinirati na minimalno tri načina i da nosite kroz minimalno tri sezone. Postali smo prepoznatljivi po tome što je naša kvaliteta dostupna svima, te da ono što kupite kod nas nećete vidjeti na deset istih cura u gradu. Ovog proljeća naša je kolekcija inspirirana Italijom, a svaki komad odjevnog predmeta dobit će ime po nekom talijanskom gradu" – otkrivaju nam iz Indestructible concept rooma.

Indestructibleov concept room nalazi se u Zagrebu u Ulici Josipa Vogrinca 2.

Linker
26. travanj 2024 07:39