Posveta Africi

Inspirativna kolekcija: Slavna manekenka udružila se s luksuznim brendom nakita

Nakon što već godinama inspirira svojim jedinstvenim outfitima i životnim stilom, somalijsko-norveški model Rawdah Mohamed lansira svoju kapsulnu kolekciju nakita s norveškim brendom Crystal Haze Jewelry.

Posljednjih godinu dana Rawdah Mohamed je usko surađivala s osnivačima brenda Crystal Haze Jewelry kako bi kreirali zajedničku viziju nakita.Rezultat je kapsulna kolekcija koja se sastoji od šest jedinstvenih komada nakita od koji se svaki veže uz jedinstvenu priču i ima ulogu u njenom životu.

"Divim se njihovim kreativnim umovima i dizajnu, smatram ih prekrasnom kombinacijom razigranih i elegantnih statement komada", komentirala je suradnju. Kako bi odala omaž svojim afričkim korijenima, Rawdah je kolekciju bazirala na povijesti i tradiciji Afrike koristeći motive mimoze, a cilj nakita bio je stvoriti balans, redizajnirati i kreirati novi nakit s DNK-om brenda Crystal Haze.

image
CRYSTAL HAZE X RAWDAH
image
CRYSTAL HAZE X RAWDAH

"Ponosni smo što je Rawdah surađivala s nama na ovoj jedinstvenoj suradnji. Sama mogućnost suradnje s Rawdah je bila divna, tako da je cijeli ovaj naš put bio zanimljiv, a Rawdah je očaravajuća!", kazali su osnivači brenda. Rawdah Mohamed bila je lice cijenjenih izdanja poput britanskog Voguea, izdanja Vogue Arabia, Vogue Business, V Magazine, i-D Magazine, Bally, Balmain, Nars i Armani. Kapsulna kolekcija već je dostupna na službenoj stranici brenda.

image
CRYSTAL HAZE X RAWDAH
image
CRYSTAL HAZE X RAWDAH
image
CRYSTAL HAZE X RAWDAH
Linker
15. travanj 2024 02:17