Modna lekcija

Irina Shayk zna kako nositi hrabre komade od kože

Ulicama talijanske prijestolnice mode posljednjih dana vladaju slavni modeli, dizajneri i modni urednici, a dobre stilske inspiracije zato ne manjka.

Ako se pita Irinu Shayk, s kožnim outfitom ne možete pogriješiti. Manekenka se trenutno nalazi u Milanu gdje se održava Tjedan mode, a na ulicama grada snimljena je u potpuno kožnom looku crne boje.

Nosila je kratki kožni kaput uz visoke čizme koje sežu iznad koljena te crossbody Prada torbicu, a ispod kožnog komada kombinirala je jednostavni top s detaljima od čipke. Uz raspuštenu kosu tamnosmeđe boje i prirodni make-up na licu, manekenka je privukla sve poglede i potvrdila da je kožni outfit jedan od vodećih trendova sezone koji izgleda suvremeno i moćno.

image

Irina Shyak na ulicama Milana

@TIZIANO.RAW/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ruska manekenka trenutno radi punom parom pa je stigla u Milano nakon Tjedna mode u New Yorku, na kojem je nosila nekoliko modnih revija. Vidjet ćemo je i na milanskim pistama - već je nosila kolekciju kuće Tod‘s, a očekujemo je, između ostalih, i na onoj talijanske kuće Versace koja je redovito angažira za editorijale i modne showove.

Veteranka modne scene ušla je u svijet modelinga 2004. godine, s naslovnicom za Sport‘s Illustrated magazin, a svjetsku slavu dobila je četiri godine kasnije s kampanjom za brend donjeg rublja Intimissimi i postala jedna od najtraženijih na svijetu.

image

Na pisti kuće Tod‘s (lijevo) i na njujorškom Tjednu mode za Tory Burch

Shutterstock Editorial Profimedia
Linker
20. travanj 2024 00:41