Profimedia
modni okršaj

Ista ideja, drugi dojam: Dugi kaput i poderane traperice uz potpuno različite cipele

Olivia Munn ili Olivia Culpo? Svaka na drugom kraju svijeta, slavne su dame isfurale sličan stajling uz različite modne dodatke - pogledajte koja ostavlja bolji dojam.

Modni svijet se s oskarovskog crvenog tepiha polako seli u Pariz, gdje je u ponedjeljak započeo glasoviti Tjedan mode. Kolekcije francuskih modnih kuća za iduću jesen i zimu pohode brojne trendseterice, a među njima su se već istaknule Olivia Culpo (26) i Gigi Hadid (23). Paparazzi su ih snimili kad su izlazile iz istog hotela u kojem su odsjele, Royal Monceau, a potom su otišle u poznati restoran L'Avenue popularan među slavnima. U tom su restorani ovih dana viđeni i model Bar Refaeli i njezin suprug Adi Ezra.

Kako bilo, Olivia Culpo pokazala je kako odlično nositi elegantan kaput i robusne cipele za planinarenje (njezine dolaze s potpisom Proenza Schouler i koštaju 525 eura), dok s njezine torbice za oko pojasa vrišti Fendi po cijeni od 950 eura.

Gigi Hadid and Olivia Culpo go shopping at Prada avenue Montaigne in Paris, France, on February 25, 2019.
25 Feb 2019, Image: 415908196, License: Rights-managed, Restrictions: ONLY Australia, Canada, Croatia, Denmark, Greece, Ireland, Israel, Japan, Lithuania, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, South Africa, South Korea, Taiwan, Thailand, Turkey, Ukraine, United Arab Emirates, United Kingdom, United States, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

S druge strane oceana, stajling sličan onom Olivije Culpo nosila je glumica Olivia Munn (38). Uz druge cipele, izgledalo je to sasvim drugačije.

Olivia Munn leaving LAX airport.
26 Feb 2019, Image: 415990196, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Kad su prije nekoliko sezona Balenciaga, Gucci, Fendi i većina najvećih svjetskih modnih kuća započeli trend iz aviona vidljivog logotipa odnosno imena brenda na odjevnim komadima i modnim dodacima, bilo je teško povjerovati da će najpoželjnije torbe izgledati poput ove Diorove kakvu nosi Olivia Munn. No, dočekali smo i to, i više nikoga i ne čudi ova poplava. Ostaje jedino činjenica da je lako promašiti ne uklopimo li s mjerom takve 'logovrišteće' komade u stajling.

Olivia Munn rocks brown coat and striped black and white t shirt as she departs LAX aiport.
25 Feb 2019, Image: 415990155, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Munn je ovaj outfit isfurala za putovanje zrakoplovom, a paparazzi su je snimili u zračnoj luci u Los Angelesu. Nije poznato kamo je otputovala, no lako je moguće da će se i ona pojaviti na nekoj od pariških revija.

Linker
18. travanj 2024 03:54